lunes, 27 de agosto de 2018

Mini marató El Delfin Verde 14

Nova Mini Marató del Càmping Delfin Verde, la quarta i darrera del any. Com es habitual, bona organització per part l'equip d'animació.
Avui només 25 participants, es nota que s'acaba la temporada.

Participants

He anat amb el meu amic Josep que repeteix per tercera vegada.

Amb Josep
Recorregut del 2018 amb anada i tornada per l'espai natural del Ter. Sortida al costat de la piscina del càmping cap a la platja fins la Gola del Ter i pista paral·lela al riu. Distància 10 Qm per pista de terra amb un tram inicial i final d'un quilòmetre per sorra.
L'objectiu per avui es intentar millorar la marca de l'any amb l'ajuda del Josep que m'acompanyarà. Tot i això tinc els meus dubtes de com estaré després la cursa d'ahir a Calella.
Hem sortit a les 7:30 en punt amb una bona temperatura de 17ºC.
Primers metres per l'interior del càmping per agafar a la sortida el camí de sorra fins la Gola del Ter (Qm 1,5).

Sortida a la platja

Al arribar al  Qm 5 hem tingut l'avituallament d'aigua i hem girat 180º per fer la tornada pel mateix recorregut. Hem passat en un temps 30'20'' a ritme de 6'04''/Qm , 37'' mes ràpid de la millor marca. Amb lleugera baixada hem fet la tornada una mica mes ràpid fins arribar al Qm 8,5 a la Gola de Ter on hem tornat a fer el quilòmetre per la sorra fins el càmping.

Tram de sorra (Qm 9,3)

Temps final 59'22'' a ritme de 5'57''/ Qm Lloc 22. Objectiu assolit, millor marca personal del nou recorregut rebaixant en 1'30'' l'anterior. Primera vegada Sub 60'.

Dades del Garmin


Gràcies Josep sense tu no hagués estat possible.

En acabar medalles pels tres primers, fruita i beguda per tothom.
Tercera prova del triplet al sac !

No hay comentarios: