lunes, 20 de agosto de 2018

Mini marató El Delfin Verde 13

Tercera Mini Marató del Càmping Delfin Verde, del any. Bona organització per part l'equip d'animació. He anat amb el meu amic Josep que repeteix com la setmana passada.
Rècord de participants avui amb un total de 41, es nota la temporada alta.

Participants

Amb Josep

Mateix recorregut de totes les edicions del 2018 amb anada i tornada per l'espai natural del Ter. Sortida al costat de la piscina del càmping cap a la platja fins la Gola del Ter i pista paral·lela al riu. Distància 10 Qm per pista de terra amb un tram inicial i final d'un quilòmetre duríssim per sorra.
Hem sortit a les 7:30 en punt amb una bona temperatura de 21ºC.
Primers metres per l'interior del càmping per agafar a la sortida el camí de sorra fins la Gola del Ter (Qm 1,5).

Gola del Ter

Al arribar al  Qm 5 hem tingut l'avituallament d'aigua i hem girat 180º per fer la tornada pel mateix recorregut.Temps 31'21'' a ritme de 6'17''/Qm. Una mica mes lent que les edicions anteriors. Amb lleugera baixada he fet la tornada una mica mes ràpid fins arribar al Qm 8,5 a la Gola de Ter on he tornat a fer el maleït quilòmetre per la sorra fins el càmping.

Tram de sorra (Qm 8,7)

Curiosament a la sorra he pogut superar tres corredors per acabar en un  temps de 1h01'07'' a ritme de 6'08''/Qm Lloc 30.

Arribada



En acabar medalles pels tres primers, fruita i beguda per tothom.
El meu amic Josep a fet un magnífic cinquè lloc. Felicitats !.
Dono per bo el resultat malgrat he fet 15'' mes que fa set dies. Aquesta tarda segona prova del doblet del dia a la Funimetrada de Gelida. 

1 comentario:

Josep Petriz Iborra dijo...

La minimarató d'enguany es molt dura xq el tram de sorra obliga a fer un esforç extra i fa que el temps no et deixi aconseguir fer una bona marca... encara que no es oficial... hi han atletes que es deixen la pell per aconseguir marca i lluiten fins el final. Gràcies pels teus comentaris Ramón.