domingo, 26 de agosto de 2018

49ª Mini marató de Calella de Palafrugell


Aquest matí he fet per quarta vegada la Mini marató de Calella de Palafrugell. Bona organització per part del Club Atlètic Palafrugell. Amb la 49ª Edició d'enguany, es una de les curses mes veteranes de Catalunya.
M'he desplaçat a Calella amb el meu amic Josep que la feia per primer cop. El dia ha sortit nuvolat i amb bona temperatura al voltant de 21ºC.
Cursa mixta d'asfalt i terra amb un recorregut de 8,8 Qm bastant exigent amb arribada a la platja del Canadell.

Amb Nolo58, Dion i Josep

Hem sortit a les 9:00 en punt amb força animació. Els primers 1500 m han estat d'asfalt per Calella fins que hem sortit del poble. Recorregut complicat amb trossos de pujada  i baixada bastant trenca-cames. El pas pel Qm 4 al poble de Ermedàs l'he fet en 22'48'' a ritme de 5'42''/Qm. A partir d'aquí perfil en pujada fins el Qm 6 i pujada final forta però curta d'uns 300 m. A continuació baixada cap a Calella, primer per pista i desprès per carrers, per arribar al entorn magnífic de la Platja de Canadell en un Temps final de 49'12'' a ritme de 5'36''/Qm. Lloc 230.

Dades del Garmin

Arribada amb EDUBDN, Nolo58 i Josep

En acabar begudes i un bon entrepà de pa amb tomàquet i pernil.

Amb Josep

Platja del Canadell

Per acabar d'arrodonir el dia, al sorteig post cursa m'ha tocat el premi gros un cap de setmana per a quatre en un apartament.
Demà a per el triplet al Delfin Verde.

1 comentario:

Josep Petriz Iborra dijo...

Molt bon article... quina sort tens punyetero.