lunes, 13 de agosto de 2018

Mini marató El Delfin Verde 12

Nova Mini Marató del Càmping Delfin Verde, aquest matí, la dotzena !. Com es habitual, bona organització per part l'equip d'animació. Avui uns quants participants mes que fa tres setmanes 31, la majoria estrangers.


He anat amb el meus amics Josep i Núria que han volgut repetir l'experiència de l'any passat.

Amb Josep i Núria

Recorregut d'anada i tornada totalment pla per l'espai natural del Ter. Sortida al costat de la piscina del càmping cap a la platja fins la Gola del Ter i pista paral·lela al riu. Distància 10 Qm per pista de terra amb un tram inicial i final d'un quilòmetre duríssim per sorra.
Hem sortit a les 7:30 en punt amb una bona temperatura de 20ºC, un luxe després de les calorades dels últims dies.
Primers metres per l'interior del càmping per agafar a la sortida el camí de sorra fins la Gola del Ter (Qm 1,5). Aviat el grup s'ha estirat molt al tram de sorra. 

Qm 1,5
Al arribar al  Qm 5 hem tingut l'avituallament d'aigua i hem girat 180º per fer la tornada pel mateix recorregut.Temps 30'57'' a ritme de 6'12''/Qm. Durant el recorregut només he pogut superar tres corredors.
Amb lleugera baixada he fet la tornada una mica mes ràpid fins arribar al Qm 8,5 a la Gola del Ter on he tornat a fer el maleït quilòmetre per la sorra fins el càmping. Encara que sembli impossible he fet exactament el mateix tems que fa tres que fa tres setmanes 1h00'52'' a ritme de 6'07''/Qm Lloc 25.

Arribada


Nova prova de la sorra superada per anar agafant forma de cara al gran repte de l'Octubre.

En acabar medalles pels tres primers, fruita i beguda per tothom. 

No hay comentarios: