domingo, 4 de febrero de 2018

32ª Mitja Marató de Granollers


Després de vuit anys avui he tornar a fer la Mitja de Granollers una de les grans a Catalunya.
Dia molt tapat a punt de ploure i molt fred per l'humitat.
Enguany han tornat al circuit clàssic que es molt semblant al que vaig fer a les meves participacions del 2009 i 2010. Recorregut inicial urbà per sortir a la carretera i pujar fins La Garriga amb uns 10 Qm de pujada continua. Tornada cap a Granollers molt ràpida bàsicament de baixada.

Surto amb l'objectiu del Sub.2 h  encara que amb el perfil i la amenaça de pluja forta no ho tinc gens clar. La idea es anar a ritme de 5'40'' /Qm fins La Garriga i assegurar les sub 2 h a la tornada.
Sortida a les 10.30 en punt amb el meu company Joan de Gracia. Molta participació malgrat el dia infernal amb els carrers totalment molls. Ens ho agafem en calma intentant trobar el ritme de cursa.
Passem el Qm 5 en 28'54'' 14 segons per sobre el ritme previst. Cap el Qm 8,5 hi ha la rampa mes forta per agafar el Passeig de La Garriga (de terra) que es fa força llarg. Passem el Qm 10 a la mítica Plaça de Església en 58'02'' a ritme de 5'48''/Qm , 1'22'' per sobre del temps previst. Animació espectacular en aquest punt.
De moment no plou i penso que malgrat el temps que porto perdut el podré recuperar a la baixada. Al segon avituallament el Joan s'atura a beure isotònica i es queda enrere. Segueixo sol intentant agafar un ritme mes ràpid. Al Qm 13 en prenc un gel i passo el Qm 15 en 1h25'14'', he recuperat el temps perdut al segon 5000 m. Els Qm's que queden son de baixada i els faré mes ràpid. Cap el Qm 16 avanço al gran Domingo Catalán a qui avui l'organització li ha fet un homenatge. Cada vegada hi ha mes animació al carrer i la baixada em fa "volar" a un ritme mantingut de 5'08''/Qm.

Últim Qm
Foto David (Blogmaldito)

Llarga recta d'arribada a tope per acabar en un Temps final de 1h56'29'' al lloc 3384 a ritme de 5'31''/Qm


Arribada

Palau d'esports

Molt content, un altre mitja sub 2 h i només 15'' mes que a Sitges. El temps ens ha respectat i no ha plogut. Diumenge a per la meva 39ª mitja marató a Barcelona.

No hay comentarios: