lunes, 12 de febrero de 2018

28ª Mitja Marató de Barcelona


Dotzena Mitja de Barcelona (novena consecutiva) i com en anys anteriors per partida doble de voluntari i de corredor.

9-10/2/18

Vaig estar entregant pitrals amb Voluntaris 2000 a la Fira del Corredor a la Cúpula de las Arenas. Bon ambient i molts coneguts !

Amb Luz Marina

11/2/18

Dia de sol i fred ideal per córrer. Inscripció voltant els 16000 corredors, no s'ha arribat als de l'any passat per deu n'hi do. Sortida al Passeig Pujades en cinc onades separades uns cinc minuts per donar cabuda al gran nombre de participants, molts estrangers i alguns disfressats pel carnestoltes.


Aprofitant el recorregut força pla, el meu objectiu es anar al voltant de 5'30''/Qm i si es possible intentar el sub 1h55'.
Surto amb el meu amic Pablo a les 9:00 a la quarta onada. Amb el gran nombre de participants es complicat córrer els primers metres.


Com era d'esperar del Qm 2 al 4 pujant el Paral·lel baixem una mica el ritme. Perdo al meu amic Pablo que ha d'aturar-se al W.C. i continuo sol i a la Gran Via on intento recuperar temps.
Passo el Qm 5 en 28'21 a ritme de 5'40''/Qm.  Apreto una mica aprofitant la lleugera baixada. Cap el Qm 7,5 passem al costat de l'Arc del Triomf al Pg. de Lluís Companys amb una gran animació.
Girem per Pallars fins el c/Llacuna per creuar la Diagonal. Atrapo a les llebres de Sub 2 h que sorprenentment han sortit molt endavant. Les acompanyen molts corredors i es complicat. Al Qm 10 "subidon" amb l'avituallament de corredors.cat. , el passo en 55'05''a ritme de 5'31''/Qm. He recuperat força temps en aquest segon 5000 m.
Girem pel c/ Perú per agafar la de nou breument la Gran Via. En aquest punt hi ha una rampa curta però punyetera (Qm 11.7). A la baixada per Rambla Prim Qm 12,5 em prenc un gel. Pujo a bon ritme la Diagonal i passo el Qm 15 ja de tornada en 1h22'28''. Ja vaig al ritme que volía. Ens creuem amb els companys que venen darrera pujant per l'altre costat de la Diagonal. Abans d'arribar al Forum atrapo al meu amic Juan Morillo i parlem una estona. Seguim per Pg. Garcia i Fària. Al Qm 18 hi ha una forta rampa per agafar la Av del Litotal, sort que es molt curta. Passo el Qm 20 al c/ Marina en 1h50'10'. Saludo als companys de Adidas Runners que com l'any passat han muntat un punt d'animació.

Esprint al c/Pujades

La meta ja es a tocar i queda l'últim esforç. Gran animació i passadís a l'ùltim Qm que faig a 5'05'' per acabar en un Temps final de 1h55'41'' lloc 8367 (grup d'edat 137) Ritme 5'29''/ Qm.

Dades del Garmin

Objectiu assolit.Trenta novena mitja marató al sarrò !

Arribada

Malgrat haver fet 51'' mes que l'any passat he fet le meva millor marca de l'any superant les mitges de Sitges i Granollers. A la Mitja de Gavà el 25/2/18 nova oportunitat.


Ara a per la Maratest 30 Qm del proper diumenge al Prat.

No hay comentarios: