domingo, 2 de marzo de 2014

Mitja Marató del Prat


Avui he fet per primer cop la Mitja Marató del Prat.La vaig incloure al meu calendari com última tirada llarga de l'entrenament per la marató de Barcelona.
Circuit molt planer amb sortida i arribada al complex esportiu municipal Sagnier al Prat de Llobregat. Durant bona part de la cursa el delta del Prat i els voltants de l'aeroport han estat protagonistes.


L'objectiu per avui es fer quilòmetres a ritme de 5'40''/Qm i obviament baixar de les 2h. He fet un escalfament de tres Qm i a les 9:30 he sortit amb la Belenka (llebre sub 2 h) i un bon grapat de companys mes Sufridor , Grampy , Manel59 , Jordi Mas, Solteron, Carlescat i Carsobe.
El primer tram ha estat bastant avorrit pels polígons industrials. Hem passat el Qm 5 ja dintre del poble del Prat en 28'20'' clavant el ritme previst de 5:40/ Qm.
 

Tot seguit hem sortit de la zona urbana per anar en direcció al mar passant pels famosos camps de carxofes (en plena collita) i l'espai natural del delta. Hem passat el Qm 10 en 56'40'' tornant a clavar el ritme. En aquest punt hem fet un tram força llarg que va paral·lel al mar a un costat i a l'aeroport per l'altre.


Cap el Qm 12 hem fet un gir de 180 º per començar la tornada. El grup a anar perdent algunes unitats. Una mica abans del Qm 15 he decidit canviar el ritme i apretar una mica anant en solitari. L'he passat en 1h24'45'' a ritme de 5'39''/Qm.
He aprofitat l'avituallament per prendre un gel i anar forçant progressivament el ritme. Cap el Qm 19 hem tornat a entrar al poble. He passat força bé pel Qm 20 en 1h51'20'' fent el darrer 5000 m en 26'35'' a ritme de 5'19''/Qm. Ja quedava poc mes d'un Qm i he seguit apretant amb el punt de mira el meu company Carsobe a qui no he pogut agafar.


Poc abans del Qm 21 entrada a la pista del esportiu Sagnier i darrers 300 m al màxim per acabar en un Temps final de 1h56'52'' lloc 599 a ritme de 5'32''/Qm.



Objectiu complert. La vint i sisena mitja ja es al sarró ! La marató mes aprop.

1 comentario:

jordimascasas dijo...

El sufridor sí que corria, però de pirata.