domingo, 23 de marzo de 2014

Caminada d'Horta


Aquest matí he fet la Caminada d'Horta, una clàssica al meu calendari que ja he fet vuit vegades. Ha estat le meva primera caminada del 2014 del programa de caminades Barnatresc i organitzada per la UEC d'Horta.
Recorregut urbà pels voltants del Carmel , Horta i Parc del Guinardó amb una distància de 10,2 Qm's i un desnivell acumulat de 270 m.
M'han acompanyat l'Hèctor i la seva senyora.


El dia ha sortit solejat amb bona temperatura per caminar, al voltant de 12ºC , res a veure amb la calor del diumenge passat durant la marató.
La sortida i arribada era a la Plaça Alfons el Savi al Guinardó. Hem sortit a les 9 en punt tot i que hi ha hagut un munt de caminants que han sortit abans. Els primers metres els hem fet voltant el Parc de les Aigües per continuar després amb forta pujada cap el Carmel. El pas pel Pont de Mühlberg ha estat com sempre agraït amb unes vistes espectaculars de la ciutat. Continuació després cap a la Ronda de Dalt. Hem passat l'avituallament al Qm 6 en 1h15'  per continuar després cap el Parc del Guinardó on també hi ha unes bones vistes i tornar al punt de sortida. Temps final 2h14' / 10.2 Qm.

Dades del Garmin

Un passeig en bona companyia.

No hay comentarios: