domingo, 9 de marzo de 2014

Transplant Run


Aquest matí he fet al Parc del Fòrum la cursa Transplant Run que celebrava la seva segona edició. Es una cursa solidària en pro del col·lectiu de pacients trasplantats i promoguda per Novartis i les associacions de pacients amb l'aval de la Societat Catalana de Trasplantament.
L'imatge d'aquesta cursa es l'atleta Maria José Moscoso que va rebre un trasplant hepàtic a l'Octubre del 2013 i des de llavors la seva principal preocupació es poder recuperar la forma física per poder tornar a competir.
.
Amb Mª José i Jordi Mas

Ens hem reunit un bon grapat de participants (l'han acabat 1869) dels quals una part important l'han feta al trot o caminant. Els corredors hem sortit al davant.
Circuit revessat al voltant de 5 Qm pel Parc del Fòrum amb forces tobogans i un terra en no gaires bones condicions.
He fet l'escalfament amb en Jordi Mas, Arcadi42 i Vicenç,  quins cracks !
Sortida a les 10:00 en punt amb l'objectiu de passar-ho bé i sobre tot no tenir cap lesió. Als primer metres ha agafat a la meva amiga Rosa Garrido i he decidit anar amb ella tota la cursa. 
El pas pel pont sobre el port del Fòrum (Qm 1,3 ) ha estat espectacular.


La sortida del pont amb el terra de taulons de fusta ha estat el punt més perillós. Hem mantingut un ritme força ràpid al voltant de 5'/Qm tot i les pujades i baixades. Per motius que desconec l'últim Qm ha estat realment curt.


Malauradament la distància oficial final ha estat de 4700 m i no 5000 m com estava programat, el que no em permet registrar la marca en aquesta distància.

Amb Rosa

Un bon entrenament a una setmana de la marató i no podia portar millor companyia.
Amb els punts obtinguts avui continuo pujant a la lliga Championchip. Lloc 55 de la general i 3r de la meva categoria. Mai havia estan tant ben classificat !!!.

1 comentario:

jordimascasas dijo...

És simpàtica la Maria José Moscoso.