sábado, 4 de enero de 2014

V Crono-escalada Solidària a Montjuïc


Quarta participació a la crono-escalada solidària a Montjuïc organitzada per CoRReDoRS.CaT. Prova benèfica en col·laboració amb la Creu Roja per recollida de joguines pels nens més necessitats.
Primera cursa puntuable de la LLiGa CoRReCaT 2014 i gran participació amb 116 corredors. Gran trobada d'amics i companys.

Amb Nolo58 , Jaime, Arcadi42 i Vicenç

Com cada any recorregut curt però molt exigent començant a la Font Màgica amb pujada per les escales fins el MNAC on està ubicada la meta volant i control de pas per baixar per les escales de nou fins arribar novament a la Font Màgica. Com l'any passat hem pujat i baixat pel mateix costat escurçant uns metres el recorregut.
Dia tapat amb terra mullat per la pluja de la nit, tot i això bona temperatura. Com cada any surto amb l'objectiu de intentar millorar la marca però sobre tot de no caure per les escales.

Sortida

Primer tram

Amb l'experiència d'anys anteriors decideixo fer les escales d'una en una i esprintar al pla, tot i això l'últim tros es fa duríssim. Passo pel control del MNAC al final de la pujada en 2'06''. Mitja volta i baixada intentant mantenir ritme i l'equilibri per no caure.

Impressionant baixada
Volant cap a la meta

Temps final 4'05'' ( 2'06''/1'59'') Lloc 39. He rebaixat el temps de l'any passat en 4'' !.
Fotos

Amb Carme,Judith i Teresa57

Primera cursa de l'any al sac i per una bona causa , s'han recollit 182 joguines !

1 comentario:

Anónimo dijo...

Molt bé campió !!! :)
Carme