martes, 1 de noviembre de 2022

Pujada a Vallvidrera

Aprofitant el tall de carrers i de la carretera de Vallvidrera amb motiu de la cursa Montjuïc - Tibidabo avui he fet un entrenament en pujada llarga continua a la fi de comprovar el control de pulsacions,

A les 8:20 he anat a la cruïlla Trav. de les Corts / Entença i he estat animant als participants fins a les 8:45 moment en que he començat l'entrenament.

Només començar gir a l'esquerra pel c/ Déu i Mata i nou gir a la dreta per Constança per enfilar el pas per sota la Diagonal. En aquest punt el Pako Beer estava preparat per fer-nos fotos i vídeo 👍👍

Fotos :Pako Beer

Video Pako Beer Min 13:26

Video Pako Beer Min 22:32 - 23:07

Afronto la primera rampa forta fins la Av de Sarrià. Una mica més amunt, a la rotonda per agafar el Carrer Sant Joan Bosco hi ha la Teresa està amb la seva GoPro

Video Teresa GoPro Min 25:35

Foto : Teresa

He passat el Qm 1 prou bé mantenint les pulsacions entre 122 i 126. Continuo per Major de Sarrià (Qm 2) i en arribar a la Ronda de Dalt (Qm 3) de nou forta pujada per l'Avinguda de Vallvidrera. Puc aguantar corrent mantenint les pulsacions, el ritme voltant els 8'30''/Qm. Passo pel peu del Funicular  i continuo pujant per la carretera de Vallvidrera. Abans del Mirador de Sarrià passo el Qm 4. Dia de sol i vista magnífica de la ciutat. Tenia pensat tornar al arribar a la carretera de les aigües (Qm 5) pero com que vaig bé decideixo arribar fins la Plaça de Vallvidrera.

Segueixo pujant sense problemes. Passada la cruïlla amb la carretera a Santa Creu d'Olorda hi ha el Qm 6 i finalment arribo a la Plaça on hi a l'avituallament de la cursa (Qm 6,3 / 52'56'' / 8'25''/Qm).

Molt satisfet, prova superada ! La freqüència mitja ha estat de 120 ppm amb una màxima puntual de 127 ppm. En cap moment s'ha activat l'alarma.

Vallvidrera

A la Plaça de Vallvidrera giro 180º i baixo per la carretera fins la carretera de les aigües. Baixada fàcil cap a la Av Pearson, Av Pedralbes i Diagonal fins casa.

Distància 14,15 Qm , Temps 1h41'40'' a ritme de 7'11''/Qm

Dades del Garmin

Un bon entrenament de cara a properes curses.

No hay comentarios: