domingo, 20 de noviembre de 2022

42ª Cursa Sant Martí


Avui he tornat a participar a la Cursa Popular de Sant Martí (abans Clot-Camp de l'Arpa-Verneda) una clàssica al meu calendari amb 15 participacions, la darrera al 2017. 

Dia de sol però fred amb una temperatura al voltant de 8ºC. Ha arribat l'hivern de cop !

L'objectiu per avui es tornar a participar perque amb les pujades, baixades i girs que hi ha no serà gens fàcil. Poca participació avui amb la coincidència d'un munt de proves a Barcelona i rodalies.

Nou recorregut pel Clot amb dues distàncies 5 Qm (una volta) i 10 Qm (dues voltes)

M'acompanya la meva amiga Carme que torna a les curses després de molt temps

Amb Carme

Sortim a les 9:00 en punt. Abans del Qm 1 s'hem disparen les pulsacions al pulsòmetre i m'he d'aturar. Comprovo que es per un mal contacte de la cinta i re-emprenem la marxa. En aquest temps ens passa un munt de corredors i tocarà remuntar. Tot i això passem el Qm 1 en 6'20''. Fem la primera primera pujada per Sibelius, Rogent i Independència.

c/ Independència (Qm 1,9)
Foto . Pako Beer

Recuperem velocitat baixant pel c/ Nació però nova pujada pel c/Trinxant i baixada pel c/ Navas de Tolosa cap a la Meridiana Qm 4. Girem per c/ Muntanya amb forta pujada per baixar de nou pel c/Xifré fins el Qm 5 que passem en 30'29''. 

c/Xifré (Qm 4,9)
Foto : Pako Beer

Comencem la segona volta cap el c/ València per pujar per Sibelius, Rogent i Independència. Una mica abans del Qm 7 deixo a la Carme i continuo sol. Atrapo a la Rosa M. que no em segueix.  Nova baixada i pujada pel c/Trinxant (Qm 8) . Baixada pel c/ Navas de Tolosa cap a la Meridiana (Qm 9). Gir pel c/ Muntanya amb forta pujada per baixar de nou per c/Xifré.

c/Xifré (Qm 9,7)
Foto : Pako Beer

Entro a meta en un Temps final 1h00'09'' lloc 318 (Cat.8) a ritme de 6'01''/Qm


Arribada
Foto : Ramon Rodriguez

Video Pako Beer Min 8:35 / 24:26 - 24:36 / 53:50 - 54:04 Ramon / 55:40 - 55:54 Carme

Gràcies Carme per la companyia. Malgrat l'entrebanc del principi no hem anat gens malament. 

Propera prova la Cursa Open de la Jean Bouin el dia 27. Sumen més #KMSxELA !

No hay comentarios: