miércoles, 19 de octubre de 2022

Pujada a Sant Ramon

Durant tot l'any el meu amic i company de corredors.cat Manolo (Runner Sant Boi) està fent el repte de pujar seixanta quatre vegades a Sant Ramon amb motiu del seu 64é aniversari. Fa uns dies em vaig posar en contacte amb ell per acompanyar-lo i avui ha estat el dia escollit coincidint amb la seva quaranta sisena pujada.

M'he desplaçat amb els FGC fins Sant Boi i hem anat en cotxe fins l'Estadi Municipal d'atletisme Constantí Miranda punt d'inici del recorregut.

Allí ens hem trobat amb l'Ismael i hem sortit a les 18:00 amb sol i una bona temperatura al voltant dels 23ºC 

Hem pujat cap el camí vell de Sant Ramon per continuar després fins el pont de fusta de Sant Climent (Qm 3). Forta pujada després fins l'ermita. 

Amb Ismael

Tot i la pujada he pogut fer molts trossos corrent i altres caminant.

En 43' hem arribem a l'ermita Qm 4 /250 m D+ , no està malament. A dalt, ens hem trobat amb forces coneguts del Manolo entre ells la Harrak Anissa una corredora de muntanya que el passat diumenge va guanyar la Marxa de Bonesvalls, quina crack !. De tornada, ens ha acompanyat amb altres corredors.

Amb Manolo i Ismael

La baixada ha estat molt més fàcil primer per un tros de pista per on passava la cursa i després pel camí vell de Sant Ramon fins el punt de sortida. Temps total 1h00'13'' distància 6,72 Qm.

Dades del Garmin

Un bon entrenament i en bona companya. 

1 comentario:

RunnerSantBoi dijo...

Ha sido un placer que me acompañes en mi 46 pujada ermita de Sant Ramón graciès Ramón