martes, 18 de octubre de 2022

Caminada àrea metropolitana


Avui he fet amb els meus amics Luz Marina i TeteXavi la caminada a l'àrea metropolitana, novena prova de Barnatresc del 2022, en format virtual a realitzar durant els dies 10 i 23 d'Octubre amb l'app de l'organització i sense senyalització. 

Dia mig tapat i molt bona temperatura amb 19.ºC. Recorregut lineal de 10,3 Qm amb sortida al Parc Joan Miró i arribada al Parc de Can Boixeres a  L’Hospitalet de Llobregat. 

Recorregut : Parc Joan Miró (1) (Barcelona), al costat de l’estàtua “Dona i Ocell”, c. Tarragona, pl. Espanya, av. Maria Cristina, Can Casaramona/Caixa Fòrum (2), av. Francesc Ferrer i Guàrdia, c. Dàlia, pl. Sant Jordi (3), av. de l’Estadi, camí de la Fuixarda, c. Segura, c. Jocs del 92, c. Foc, pl. Moviment Obrer (4) (Control), av. Joan Carles I, c. Ciències, parc de la Gran Via de l’Hospitalet (5), av. Gran Via de l’Hospitalet, pas sobre les vies del tren, parc de Bellvitge (6), Mare de Déu de Bellvitge (7), c. Ermita de Bellvitge, mercat de Bellvitge, rambla de la Marina, c. Major, pl. Ajuntament de l’Hospitalet (8), c. Xipreret (9), pl. J. Bordonau i Balaguer, c. Xipreret, pl. Sant Joan, c. Miquel Peiró i Victorí i parc de Can Boixeres (10) (L'Hospitalet de Llobregat).

Hem quedat a les 9:30 al Parc Joan Miró i tot seguit hem sortit cap el Parc de Montjuïc en lleugera pujada fins la Plaça Sant Jordi. A partir d'aquí recorregut fàcil en lleugera baixada i pla.

Qm7,6
Ermita de Bellvitge

Continuació a ritme molt suau xerrant cap el centre de l'Hospitalet fins el Parc de can Boixeres on l'app ens ha donat per finalitzada la caminada.



Temps 2h46', distància real 10,9 Qm

No hay comentarios: