domingo, 2 de octubre de 2022

Cursa Nick Horta


Avui he fet per primera vegada la Cursa Nick Horta que organitza el club esportiu Nick. Enguany prova solidària per donar recolzament a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i a les seves famílies.
Tenia dubtes en fer-la pel seu perfil trencacames però al final em vaig decidir inscriure'm. Trobada amb un munt de companys que feia temps que no veia.

Recorregut de 5 Qm per Horta amb un puja i baixa complicat i arribada a la Plaça Eivissa. Dia de sol i fresquet amb 16ºC.
Hem sortit a les 9h al c/Tajo amb lleugera baixada per començar a pujar tot seguit als 300 m amb una rampa forteta però per sort curta.  He passat el Qm 1 en 6'36''. Petit respir amb baixada per tornar a pujar fins el Qm 2. 

Qm 2,5
Foto : TeteXavi

De nou tros més suportable fins el Qm 2,7 on hi ha la pujada més llarga, uns 800 m.  He dosificat prou bé el ritme i l'he fet sense problemes. A partir del Qm 3,5 baixada ràpida per gaudir fins la meta.

Qm 4,3
Foto : Pako Beer

Qm 4,8
Foto : CarlesCat

Temps final 29'59'' Lloc 450 a ritme de 6'00''/Qm

Arribada
Foto : JJ Vico


Prova superada ! Malgrat el puja i baixa ha estat divertit i el final en baixada s'agraeix molt. Ara a concentrar-me en el Camí de Sant Jaume que continuo el proper dijous des de Logronyo fins Burgos 🚶.

No hay comentarios: