sábado, 4 de septiembre de 2021

1000 m ll Festa Corredors.cat


Avui he tornat a participar a la prova de 1000 m llisos de la Festa de Corredors.cat  enguany a les Pistes Antoni Amorós a Santa Coloma de Gramenet.

Inscripcions gratuïtes i col·laboració amb donatius per la Fundació Miquel Valls en la seva lluita contra l'ELA. Encara amb els efectes de la pandèmia i amb el canvi de data a Setembre la trobada correcat ha estat a nivell de caràcter familiar amb pocs participants, només 26

A més d'aquesta prova es disputa la cursa de eliminació, la de retrorunning i els relleus 4 x 400 m que no penso fer.

Amb Luz Marina

Dia molt tapat i amb molta humitat. Al ser una prova molt exigent per a mi he decidit fer-la a darrer moment degut a la poca participació.

Ens han agrupat per temps en 10 Qm i surto a la quarta i darrera sèrie amb la Luzyan (Luz Marina), Vanessa, Poledancer (Iris) i Bernaus, cinc en total.

Sortida

El meu objectiu es mantenir-me en les 120 - 125 pulsacions i veure quin temps surt. A les 10 h en punt ens han donat la sortida.

Intento agafar un ritme constant ràpidament però sense controlar el temps. Passo el 200 m en 1'18'' a ritme de 6'30''/ Qm.

Amb Ramon Bernaus

El Bernaus s'escapa uns metres. El Debutante va cantant els nostres noms al pas per la seva posició, els crida l'atenció que el dos Ramons (en Bernaus i jo) anem molt junts. 

El pas del 600 m el faig en 3'44'' a 6'14''/Qm. Gran animació a la meta i campana (ultima volta).

Continuo controlant les pulsacions, recta de meta, el pulsòmetre segueix en 124 ppm i evidentment no esprinto. Entro cinquè i últim en un Temps final de 6'11''

Arribada

Dades del Garmin


Dono per bo el resultat donades les meves limitacions actuals. La Luz Marina ha guanyat la sèrie amb un bon temps de 4'46''.

Un plaer tornar a col·laborar en aquesta causa. Seguim sumant #KMSxELA. Cursa 599 al sac !

No hay comentarios: