martes, 21 de septiembre de 2021

Caminada Sants - Les Corts - Sarrià


Avui he fet la caminada a Sants - Les Corts - Sarrià, setena prova de Barnatresc del 2021, en format virtual a realitzar entre els dies 13 i 24 de Setembre amb l'app de l'organització i sense senyalització. Per primer cop aquest any es pot fer en format presencial el 12/9 amb inscripció prèvia.

Distància d'uns 10,5 Qm amb sortida i arribada al Drac de l'Espanya Industrial.

Recorregut: Estació de Sants (Drac), pg. Sant Antoni,  pl. Joan Peiró, c. Vallespir, pl. del Centre, c. Berlín, c. Nicaragua, parc de les Corts, travessera de les Corts, pl. Dr. Ignasi Barraquer, c. Fra Luis de Granada, av. Diagonal, pl. Francesc Macià, av. Pau Casals, jardins Eduardo Marquina (Turó Park), c. Francesc Pérez Cabrero, pl. Sant Gregori Taumaturg, c. Nou Mèxic, c. Dr. Fleming,  av. Sarrià, pl. Prat de la Riba, jardins Joan Vinyoli, pg. Sant Joan Bosco, c. Bonaplata, c. Caponata, c. Trinquet, jardins Vil·la Cecília, jardins Vil·la Amèlia, c. Eduardo Conde, c. Manuel Girona, c. Jiménez i Iglesias (Jardins Font dels Ocellets, pl. Pius XII, av. Joan XXIII, Camp Nou,c. Arístides Maillol, c. Riera Blanca, carretera de Sants, c. Sugranyes, pl. Olivereta, c. Sugranyes, c. Antoni de Capmany, rampa a la rambla de Badal, jardins de la rambla de Sants (parc elevat sobre el ferrocarril), placeta de Ramon, c. de Sants, pg. Sant Antoni, pl. Joan Peiró i Estació de Sants (Drac)

He anat amb la Isabel fins el Drac on quedat amb la nostra amiga Rosa que ens acompanyarà. Hem sortit a les 10:00 amb cel tapat i una temperatura de luxe de 17ºC. Només sortir encara al Parc de l'Espanya Industrial s'ha perdut la senyal de gps de l'app i he hagut de donar una volta per recuperar-la. 

Recorregut fàcil passant pels Jardins del Turó Park amb lleugera pujada fins el Qm 6. Ja de tornada en baixada hem passat pels Jardins Vil·la Cecilia i Vil·la Amèlia (Qm 6,5). 


Jardins Vil·la Amèlia

Cap el Qm 8 hem voltat el Camp Nou per arribar de nou al Parc de l'Espanya Industrial.

Al Qm 9,8 l'app ha registrat la caminada com acabada, lluny dels 10,5 Qm oficials. En realitat jo he fet una mica més pel problema a la sortida

Temps 3h16' distància 11,52 Qm. Avui ens ho hem pres amb calma xerrant amb la Rosa.

Dades del Garmin

Una bona caminada i ben acompanyat !

No hay comentarios: