domingo, 19 de septiembre de 2021

43ª Cursa de la Mercè


Tretzena participació aquest matí a la Cursa de la Mercè una clàssica de la ciutat de Barcelona  que malgrat la pandèmia no ha fallat ninguna edició i enguany celebra la 43ª. 

Gran participació amb 6000 inscrits amb opció de fer-la en format virtual.

Molt bona organització i a preu popular, només 5 € amb samarreta de regal 

Recorregut idèntic a les darreres edicions, excepte la del 2020, amb una primera part en lleugera baixada i una segona en pujada. Sortida i arribada a la Av. Reina Mª Cristina en tres onades i sis calaixos per fer una sortida mes fluida.

Dia de sol amb una temperatura magnífica de 17ºC . A les 8:00 hem quedat per la tradicional foto de corredors.cat al costat de les escales de la Font Màgica. Avui però han anat molt pocs corredors

Corredors.cat

He sortit a la segona onada a les 8:37 amb l'idea d'anar al voltant de 120 -125 ppm i acabar en 1h05'.

Video Sortida Min 0:26''

Primer Qm ràpid per sota els 6'. A la Gran via ajusto millor el ritme i vaig saludant a un munt de companys que em van avançant. En arribar al Passeig de Sant Joan, espectacular baixada cap l'Arc del Triomf. Paso el Qm 5 en un molt bon temps de 30'18'' a ritme de 6'04''/ Qm.

He portat la meva ampolla d'aigua i no he fet l'avituallament al Passeig Lluís Companys que al 2019 va ser caòtic. Passada emotiva per sota l'Arc de Triomf on el David ens ha fet fotos.

Arc de Triomf (Qm 6)
Foto : David (Blogmaldito)

Continuació per la Ronda Sant Pere i c/ Sepúlveda. L'últim Qm pel Paral·lel com sempre exigent per acabar en un Temps final 1h02'05' Lloc 3869 a ritme de 6'13''/Qm. Parcials 5 Qm (30'18'' / 31'47'')

Foto : Pako Beer

Foto : Xavi Ballart / La Sansi

Dades del Garmin

Video Pako Beer Min 34'29''

Video personalitzat Pako Beer

Arribada

Molt content poder participar en aquesta cursa amb la sensació de que ha representat gairebé la tornada a la normalitat. He rebaixat en 5'48'' el meu temps de l'any passat i fet MMP de la segona etapa en aquesta distància !!  🎉🎊🥂🍾 

Seguim sumant #KMSxELA

No hay comentarios: