domingo, 29 de agosto de 2021

Sortides en bici 2021 (1)

Com l'any passat amb el bon temps he reprès els entrenaments en bicicleta per la ciutat. La idea es anar sortint un dia a la setmana, preferentment el diumenge, mentre les temperatures ho permetin.

Diumenge 8/8/21

Per començar he fet un recorregut urbà pel Paral·lel, Colom, Moll de la Fusta i Estació de França cap el Front Marítim i fins el Fòrum amb tornada per tota la Diagonal.

Al Parc del Fòrum

Al Fòrum he passat pel pont sobre el port fins arribar al Besòs. Quan he arribat a la Av. d'Eduard Maristany me trobat amb un nou carril bici que m'ha obligat a girar cap a la dreta cap a Sant Adrià i creuar el Besòs on he pogut donar la volta 180º per tornar cap a la Diagonal. 

El comptador SIGMA de la bicicleta s'ha quedat sense bateria y no ha registrat el recorregut. He utilitzat per tant les dades del Garmin.

He fet 25,4 Qm que per ser el primer dia ja ha estat bé.

Dades del Garmin

Diumenge 15/8/21

Segona sortida en bici 🚴‍♂️ aquest matí a primera hora per estalviar-me la calorada d'aquests dies. Recorregut urbà pel Paral·lel, Colom, Moll de la Fusta, Barceloneta fins l'esplanada del Hotel Vela i el Passeig del trencaones (Qm 7,4).  

Trencaones

Des d'allí he tirat pel Front Marítim i fins el Fòrum amb tornada per tota la Diagonal. 
Com l'any passat les distàncies del Garmin em surten una mica més curtes que les reals per dos motius. El auto stop per quan m'aturo als semàfors i el segon es  probablement un petit error de càlcul amb el satèl·lit.  

Pont del Fòrum

Al darrer tram de la Diagonal, he pujat fins el pont sota la Ronda de Dalt al Parc Cervantes per comprovar pulsacions. Cap problema màxim 113 ppm 👍

Total : 32,4 Qm Velocitat mitja : 14,68 Qm/h


Diumenge 22/8/21

Tercera sortida en bici 🚴‍ aquest matí. Com la setmana passada he anat fins la Barceloneta, l'esplanada del Hotel Vela i el Passeig del trencaones.  Des d'allí he tirat pel Front Marítim fins el Fòrum.
 
Al Parc del Fòrum

He continuat cap a la llera del Besòs on he fet uns Qm's pel Parc fluvial amunt i avall. Llàstima que quedi lluny de casa.

Parc fluvial del Besòs

Tornada cap a casa per tota la Diagonal. Total 35,6 Qm (el Garmin ha registrat una mica menys). Ha estat una bona tirada. Velocitat mitja : 14,74 Qm/h


Diumenge 29/8/21

Darrera sortida en bici 🚴‍ d'agost aquest matí. Recorregut urbà fins l'Hotel Vela i el Passeig del trencaones.
 
Trencaones

Continuació pel Front Marítim i fins el Fòrum. Tornada a casa per tota la Diagonal.
Al darrer tram de la Diagonal, he pujat fins el pont sota la Ronda de Dalt al Parc Cervantes per comprovar pulsacions. Cap problema màxim 109 ppm 👍

Parc Cervantes

Total : 32,8 Qm  Velocitat mitja : 14,12 Qm/h 

No hay comentarios: