lunes, 24 de junio de 2019

Pujada a Montserrat

Parlant ahir a la tarda amb la Carme, em va proposar fer una sortida per Montserrat per cremar la coca i el cava. Em va semblar una molt bona idea i aquest matí hem quedat a l'entrada dels FGC a la Plaça Espanya.
Hem anat amb el tren fins Monistrol i a les 8:45 hem sortit cap el Monestir. Día de sol i forta xafogor. Es la primera vegada que pujo a aquesta mítica muntanya i no podia escollir millor guia.
Hem seguit el recorregut de la Matagalls - Montserrat es a dir pel Camí de les Aigües i la drecera dels Tres Quarts marcat amb una línia vermella i un altre verda.


Malgrat la curta distància el desnivell es important i les vistes cada vegada més espectaculars. Amb algun tram força complicat per a mí poc a poc hem anat agafant alçada. Sort que he agafat el bastó !.


Els 4,6 Qm fins el Monestir els hem fet en 1h25' real (1h35' amb aturades) i el desnivell uns 600 m D+. Deu n'hi do ! Durant la pujada he recordat lo dur que es deu fer aquest tram després del 81 Qm a les cames durant la Matagalls - Montserrat.

Monestir

Després d'una aturada per esmorzar, hem començat la baixada pel mateix lloc que tampoc ha estat fàcil per a mí.


Drecera dels Tres Quarts

Hem completat el recorregut de 9,3 Qm en 2h41'45'' reals (gairebé 4 h amb les aturades)


Àlbum de fotos de la Carme

Un gran matí amb unes vistes espectaculars. Ha valgut la pena. Moltes gràcies Carme per la teva companyia.


No hay comentarios: