domingo, 16 de junio de 2019

Caminada del Día Olímpic

Aquest matí he tornat a fer amb el meu amic Pere la Caminada del Dia Olímpic, sisena prova del programa de Caminades Barnatresc 2019.
Dia de sol amb bona temperatura per caminar a primera hora.

Fitxa tècnica
Lloc de sortida i d'arribada: Plaça del Moviment Obrer (metro estació Foc, línia 10 sud)
Distància: 10,1 Qm aprox.
Control i avituallament: Jardins Joan Brossa (10:00 – 11:30 h) entrada superior.
Recorregut previst:
Pl. del Moviment Obrer, c. Foc, c. Esparver, c. de la Mare de Déu del Port, castell de Port, pg. del  Migdia, Camí del Molí,  Mirador Olímpic, Camí del Mar, Castell de Montjuïc, Jardins Mirador de l’Alcalde, Jardins Joan Brossa (control de pas i avituallament), Jardins Verdaguer, av. de l’Estadi, Museu Olímpic i de l’Esport, Estadi Olímpic Lluís Companys (circuit interior), anella Olímpica, pl. Europa, c. dels Jocs 92, Camp Municipal de Bèisbol, C. Pierre Coubertin, c. Foc i Jardins del carrer Foc i Pg. de Zona Franca.

Hem sortit una mica abans de les 9:00 i aviat hem començat a pujar fort cap el castell del Port, Mirador Olímpic i Camí del Mar. Bones vistes del Port de Barcelona. A partir d'aquí hem començat la baixada cap el Mirador del Alcalde i Jardins de Joan Brossa on hi havia l'avituallament. Temps 49'06'' / Qm 3,9. Baixada forta cap l'Estadi Olímpic Lluís Companys on hem entrat per primer cop per donar una volta a la pista.

Estadi Olímpic

Amb Pere

Continuació fàcil de baixada per l'Anella Olímpica cap a la Zona Franca on hi havia l'arribada.
Per una mala senyalització hem escurçat sense voler una mica el recorregut als Jardins Verdaguer.
Hem fet una distància total de  de 9,79 Qm's Temps 1h55'10'', 239 m D +.

Dades del Garmin

No hay comentarios: