sábado, 15 de junio de 2019

Entrenament Adidas


Ahir per la tarda / nit vaig participar al entrenament especial organitzat per Adidas sota el nom de Run for the Oceans.
L'entrenament va consistir en un recorregut de 7 Qm des de 6 punts diferents de Barcelona (Rutes) amb un final únic: el Moll de la Fusta de Barcelona. Cada ruta amb un ritme diferent i amb un màxim de 3000 corredors en total.

  • Ruta 1. 5:00 min/Qm Sortida Parc Fórum 
  • Ruta 2. 5:30 min/Qm Sortida Parc Poble Nou 
  • Ruta 3. 6:00 min/Qm Sortida Parc Joan Miró 
  • Ruta 4. 4:00 min/Qm Sortida Parc Estació del Nord 
  • Ruta 5. 4:30 min/Qm Sortida Parc Espanya Industrial 
  • Ruta 6. 6:30 min/Qm Sortida Parc Ciutadella

En el meu cas, el punt de trobada va ser a les 18:30 h al Parc de Joan Miró on ens van donar una samarreta especial per l'esdeveniment que en aquesta ocasió va ser de color blau fosc.
Per cada Qm registrat a través de l'aplicació RUNTASTIC Adidas donarà 1$ a la Parley Ocean School per la lluita contra el plàstic als oceans (fins el primer milió i mig de dòlars).

Parc Joan Miró

Gran trobada amb un munt de companys de diferents grups d'entrenament. A les 19:00 vaig sortir amb el primer grup al ritme establert de 6:00/Qm.
Vam fer els 7 Qm previstos en un temps de 44:57


Arribada al Moll de la Fusta


Mica en mica van anar arribant els grups al Moll de la Fusta per fer l'avituallament amb fruites i aigua per continuar amb una sessió de DJ i l'actuació de Macaco


La meva modesta aportació


Galeria de fotos

Moltes gràcies Adidas Runners per organitzar un any més aquesta gran iniciativa.

No hay comentarios: