domingo, 2 de junio de 2019

Caminada d'Esplugues a Collserola


Aquest matí he participat a la Caminada d'Esplugues a Collserola organitzada pel Centre Excursionista Esplugues.
A les 8:00 hem agafat amb la meva amiga Carme el bus de l'organització per desplaçar-nos a la Plaça Mireia punt de sortida i arribada.
Dues opcions de recorreguts, un curt de 10 i un llarg de 20 Qm que es el que hem fet nosaltres.

Plaça Mireia

Hem sortit a les 8.30 amb sol i una temperatura de 19ºC. Recorregut trenca-cames amb fortes pujades i baixades. Al Qm 4,5 hi havia la separació dels dos recorregut i el control de pas 2 on ens han donat begudes i un entrepà per esmorzar. Com que portàvem només una hora caminant, hem decidit continuar i reservar-lo per mes tard. Cap el Qm 7 en una cruïlla on no hi havia o no hem vist la senyalització, ens hem equivocat i hem anat directament al control de pas 4. En adonar-nos hem anat cap el 3 i tornat el que ens ha representat uns tres Qm's de més. Com el que es tractava era gaudir del Parc de Collserola, tan se val.
La caminada passava molt a prop de Santa Creu d'Olorda i ens hem desviat pel nostre compte a fer una aturada per descansar i esmorzar (Qm 14).

Santa Creu d'Olorda

La temperatura ha anat pujant i el puja i baixa s'ha començat a notar a les cames ....

Perfil


Al darrer avituallament han anat força justos d'aigua i hem hagut de reservar una mica. Al control de pas 5, ja hem vist que amb el retard acumulat no arribaríem a agafar el bus de tornada a Esplugues i caldria tornar caminant.

Arribada (Plaça Mireia)

Hem arribat a la Plaça Mireia a les 5h07' reals de marxa / 24 Qm. Després de l'avituallament corresponent, bàsicament molta aigua, em continuat cap a Barcelona per Finestrelles , Parc Cervantes fins el metro Zona Universitària.
Temps real 5h45', distància real 27 Qm. Temps total amb aturades 6h30'.

Dades del Garmin

Ha estat dur avui. Un bon entrenament pel Camí de Sant Jaume que comença dimecres. Moltes gràcies Carme per la companyia.

Àlbum de fotos (Carme Salas)

No hay comentarios: