domingo, 8 de abril de 2018

40ª Cursa El Corte Inglés


Nova Cursa de El Corte Inglés aquest matí, la gran cursa de la Ciutat de Barcelona. Ha estat la meva 39ª de les 40 edicions que s'han celebrat.
Prova puntuable per la 10ª Challenge BCN 10K i recorregut clàssic amb entrada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i una distància de 10,766 Qm.
Com cada any la gran festa de l'atletisme popular amb una participació de 49965 inscrits. El dia a sortit molt nuvolat i uns minuts abans de la sortida a començat a ploure.
Sortida sota la pluja a les 9:00 amb el Juan Fernandez i sense poder agafar ritme al carrer Aragó ja que cada cop plovía mes.

Amb Juan 
(Av.Mª Cristina)
Al pas per la Plaça de Espanya ja era un diluvi el que ha fet mes complicada encara la pujada cap el Poble Espanyol. Tros pla a la Plaça de Sant Jordi (Qm 4) i baixada pel carrer dels Jocs Olímpics del 92 per pujar a continuació fort pel Passeig Olímpic fins l'estadi.
Hem entrat a l'estadi (Qm 5,9) amb un temps de 35'06'' força mes lent del previst per les condicions meteorològiques infernals.




Estadi Lluís Companys
(Fotos JJ Vico)

Nova pujada a la sortida de l'estadi fins el Qm 7. Ha parat de ploure i baixem força ràpid per la Font del Gat i c/ Lleida fins Floridablanca. A partir d'aquí, terreny pla cap a la Ronda de Sant Pere on el Juan m'ha deixat uns metres enrere.
Just a l'entrada de Plaça Universitat control de pas del Qm 10 per la Challenge que he passat en un temps de 56'34''. Continuació per c/ Pelai i Plaça de Catalunya.

Plaça Catalunya

Temps final de 1h01'16'' a ritme de 5'42''/Qm.

Dades del Garmin


Malgrat es el primer cop per sobre de l'hora en aquest recorregut dono per bo el resultat donades les condicions d'avui.

Propera cursa dissabte vinent Medijocs a Sant Cugat.

No hay comentarios: