domingo, 22 de abril de 2018

20ª Cursa Bombers


Setzena Cursa de Bombers consecutiva avui a Barcelona. Prova puntuable per la 10ª Challenge BCN 10K . Recorregut original amb sortida i arribada a la Av. Marquès de Argentera.

Amb corredors.cat

Inscripció voltant els 14000 corredors i espectacular ambientació previa a la sortida davant l'estació de França.
Cel mig tapat i molt bona temperatura per córrer voltant els 15ºC.
Surto a les 9:05 a la segona onada amb el meu company de Adidas Runners Juan Fernandez. L'objectiu es fer una cursa ràpida malgrat la perdua de velocitat que he patit els darrers mesos pels entrenaments de marató.


Sense masses problemes a la sortida passem el primer Qm en 5'15''. Pujant pel Paral·lel el Juan no va massa bé i anem augmentant el ritme. Passem el Qm 3 en 16'25'' i al arribar al c/ Floridablanca em diu que tiri sol. Aprofito la lleugera baixada per la Gran Via per apretar una mica i passo el Qm 5 en 26'49''. Veig difícil el sub 52' malgrat el perfil mes favorable del segon 5000 m.
Continuo a bon ritme proper als 5'05'' / Qm. Els avituallaments enguany som amb gots d'aigua cosa que no m'agrada gens. Porto la meva ampolla. Veig que aguanto bé i vaig avançant corredors. Entro a la Via Laietana i enfilo la baixada amb una vista espectacular de centenars de corredors.

Via Laietana / M. Argentera

Arribada
(Foto JJ Vico)

Faig l'últim per sota els 5' per marcar un Temps final de 52'18'' lloc 4488 Ritme 5'14'' / Qm. 


Amb Juan

Primer deu mil de l'any al sac !. Els primers Qm's massa lents han penalitzat una mica el resultat final tot i això dono per bona la marca. Durant el segon 5000 m he avançat 581 llocs, no està malament. El proper diumenge nova oportunitat per millorar, els 10Km d'Empúries.

1 comentario:

Unknown dijo...

Buena crónica, que vaya muy bien por Empúries. Yo esta semana trabajo, pero miraré algo para el día 6. Si me deja mi menisco, que hoy me ha dejado tirado en el km 9 de mi entrenamiento :(