domingo, 15 de abril de 2018

Caminada del Llobregat al Besòs


Aquest matí he fet amb els meus amics Came Salas i Pere Riera la Caminada el Llobregat al Besòs quarta prova del programa de caminades Barnatresc 2018.
Dia mig tapat de bon matí que ha acabat amb força sol i bona temperatura.
Recorregut linial gairebé de 30 Qm (30,5 segons programa) desde Cornellà de Llobregat seguint la llera del Llobregat fins la Zona Franca, Castell de Montjuïc, Drassanes, Barceloneta, Mar Bella, Forum i Sant Adrià del Besòs

FITXA TÈCNICA DE L'ITINERARI LLARG

Lloc de sortida: Cornellà de Llobregat (pl. Mary Santpere / Eroski)
Hora de sortida: 08:00 h en punt
Lloc d'arribada: Sant Adrià de Besòs (pl. de la Vila)
Hora límit d'arribada: 16:00 hores
Distància: 30,5 km aprox.
Durada aproximada: 8 h
Controls i avituallament: Carrer A/carrer 4 (Zona Franca (9:00-11:00 h), Pl. de Pau Vila (Barcelona) (10:00-14:00 h) i pg. Marítim de la Mar Bella (complex Esportiu de la Mar Bella) (11:00-15:00 h).

RECORREGUT 

Cornellà de Llobregat (pl. Mary Santpere/Eroski), carretera d’Esplugues, pl. de l’Església, rambla Anselm Clavé, c. Marcelino Menéndez i Pelayo, pl. Lluís Companys, c. Verdaguer, c. Sant Isidre, pl. de la Sardana, c. Layret, av. Baix Llobregat, c, Verge de Montserrat, palanca sobre el riu Llobregat,riba dreta del Llobregat, pont de la B-20, pont de la C-31, pont del ferrocarril, pont de la B-250a, carrer 6, carrer A (control de pas) carrer 2 pas sota les vies del tren, carrer Motors, av. Joan Carles I, carrer Botànica, carrer Foc, pg. del Migdia, mirador del Migdia, camí de Mar, castell de Montjuïc, jardins del Mirador de l’Alcalde, pl. de la Sardana, carretera de Montjuïc, carretera Antiga de Montjuïc, pl. Carlos Ibáñez, jardins de Miramar,  pl. de l’Armada, escales Forestier, ptg. de les Bateries, pg. de Montjuïc, pg. Josep Carner, pl. de les Drassanes, pg. Josep Carner, pl. del Portal de la Pau, pg. de Colom, pl. Pau Vila (control de pas), pg. Joan de Borbó, pl. del Mar, pg. Marítim de la Barceloneta, c. Marina, pg. Marítim del Port Olímpic, pg. Marítim de la Nova Icària, pg. Marítim del Bogatell, pg. Marítim de la Mar Bella (control de pas), pl. del Camp de la Bota (Fòrum), moll de les Escales, moll de la Ronda, parc de la Pau, desembocadura del Besòs, pont de la Marina del Besòs, av. Eduard Maristany, parc Marina Besòs, carrer Olímpic, parc de la Ribera, pg. de la Rambleta, carrer Dr. Barraquer, Sant Adrià de Besòs (pl. de la Vila). 

Perfil

Hem sortit a les 7:56 en direcció cap el riu Llobregat per seguir la llera fins la Zona Franca. Pas pel primer CPA (Qm 9,2) en 1h39'44'' on ens han donat una barreta energética i aigua. Dura pujada al Castell de Montjuïc pel carrer del Foc , Mirador del Migdia i camí del Mar on hem gaudit de unes vistes magnífiques de la ciutat de Barcelona. Baixada pel Mirador del Alcalde i Jardins de Miramar fins les Drassanes i la Plaça Pau Vila on hi havia el segon CPA (Qm 20,1) Temps 3h51' on hem fet una curta aturada per menjar un entrepà i beguda.

Plaça Pau Vila

Recuperades forces hem continuat pel front marítim fins la Barceloneta i la Mar Bella on hi havia el tercer CPA (Qm 24,5) temps 4h42'. Continuació cap el Forum, llera del Besòs i arribada a la Plaça de la Vila de Sant Adrià del Besòs.

Plaça de la Vila

Temps 5h44'03'', distància real 29,77 Qm


Àlbum de fotos (Carme Salas)

Ha estat un bon entrenament amb molt bona companyia.

No hay comentarios: