domingo, 25 de marzo de 2018

7K del riu / Marató de relleus per equips

Nova participació aquest matí a la 7ª Marató de relleus per equips a Sant Joan Despí . Com l'any passat, també he participat a primera hora a la Cursa 7K del riu sobre el mateix traçat.
Recorregut de 7032 m en gran part sobre terra i gespa per la llera del riu Llobregat.
Bona organització del Club Atletisme Despí 2012, amb la col·laboració del Ajuntament de Sant Joan Despí i la gestió de Corresolidaris.
A les 7:30 hem quedat amb la Luz Marina i la Rosa i ens hem desplaçat fins Sant Joan Despí per agafar un lloc per l'equip de relleus.
Després de la pluja del dissabte aviat hem comprovat el que ens temíem, el terreny estava complicat pel fang en especial els darrers 2 Qm al costat del riu.

Cursa 7K del Riu

Com l'any passat la cursa ha coincidit amb el canvi d'hora (avui hem avançat els rellotges). Dia molt núvol i fred. He sortit a les 9 en punt amb la Luz Marina amb l'objectiu de passar-ho bé i reconèixer el circuit.
Els primer metres han estat sobre una superficie d'herba amb forces bonys i fang per agafar a continuació una part d'asfalt.

Primer Qm

Al principi de cursa hi ha un parell de ponts sobre l'autopista força durs. Hem passat el Qm 3 en 17'39'' a ritme de 5'53''/Qm. A partir d'aquí hem anat seguint el curs del Llobregat .

Qm 5,5

El tros final d'uns 2 Qm amb fang fins la meta ha estat força dur.
Hem mantingut un ritme força regular per acabar en un Temps de 41'09'' Lloc 176 a ritme de 5'51''/Qm.
Arribada
(Foto JJVico)

Dades del Garmin

Video Pako Beer Minut 2:22

Marató de relleus per equips

Com l'any passat a iniciativa de la Luz Marina hem fet un nou retrobament de Rekons amb motiu de la marató de relleus.
De bon matí hem muntat la carpa del equip amb taula i unes cadires al costat de la sortida. Van arribant companys ja que a les 9:45 es dona la sortida de la marató, El meu company Debutante es l'espeaker de la prova.
Hem muntat dos equips Rekons Ducky, jo participo al nº1 integrat per César, Luz Marina, David Fernandez, Sílvia, Ramon i José Garcia. Faig per tant el cinquè relleu el que em dona temps de recuperar-me de la cursa del riu.


Hi ha molt bon ambient entre tots els participants dels diferents equips, un total de 126.
Pels relleus utilitzem un xip blanc que portem al canell i hem de passar per una taula just a l'arribada abans de passar el relleu.


A les 12:30 la Sílvia em passa el xip i començo el cinquè relleu. La cursa va molt estirada i els equips mes ràpids ja estant fent l'ultim relleu.
Intento concentrar-me en el ritme ja que moltes estones vaig sol. Mantinc un ritme al voltant de 5'35''/Qm. El darrer tram amb el fang es mes complicat i faig el que puc. Entro a la zona d'herba de l'arribada i entrego el xip al José que fa el darrer relleu, Temps 39'13'' a 5'35''/Qm , uns 2' menys que la primera volta ja està bé.

Dades del Garmin


De mica en mica comencen a arribar el primers equips, a nosaltres encara ens falta una mica.
A les 13.40 ens col·loquem tot l'equip a la darrera curva per acompanyar l'arribada del José.
Temps 3h38'53'' Lloc 85 a ritme de 5'13''/Qm.

Foto JJ Vico


Tot seguit, esperem al Rekons-Ducky 2 i fem l'entrada amb el Paco que "vola" per l'herba.
Foto JJ Vico


Album de fotos

Ha estat un gran dia. Ho tornarem a repetir !

No hay comentarios: