domingo, 4 de marzo de 2018

Unirun


Aquest matí he fet per primer cop la Unirun, la cursa de les universitats catalanes que enguany celebra la seva quarta edició.
Competició en que a més participar de forma individual, el corredor s'ha d’identificar amb una de les 12 Universitats catalanes.Com a curiositat cada universitat porta una samarreta de diferent color i personalitzada amb el seu nom. Jo m'he inscrit per la UPC.
Tenint com a referent, la clàssica Regata Cambridge-Oxford, la competició te un recorregut de 6.779 metres, igualant la distància de la clàssica de rem anglesa.
Sortida i arribada al Parc del Fòrum amb recorregut pel districte de Sant Martí de Barcelona, el Port Fòrum i el Parc de la Pau de Sant Adrià de Besòs.
Bona organització de Gaudium Sports i patrocini de Adidas, tota una garantía.

Amb Rosa i Luz Marina

Dia mig nuvolat amb una temperatura de 11ºC. A una setmana de la marató l'objectiu d'avui es passar-ho bé.
Gran ambient universitari amb 4200 inscrits, molts d'ells fent la primera cursa . També uns quants veterans habituals a les curses.
Hem sortit a les 9.30 en punt amb la Luz Marina intentant agafar un bon ritme. Recorregut força pla amb alguns girs que han aprofitat molts per fer un munt de retallades. Al Qm 6 hem passat pel pont sobre el Port del Fòrum, única pujada destacable, per enfilar a continuació la baixada cap a meta.
Temps final 39'05'' lloc 1470 a ritme de 5'46''/Qm.

Dades del Garmin

Arribada

Cursa 499 al sac, la 500 diumenge vinent, Marató de Barcelona.

La copa de campions de la Unirun 2018 la ha guanyat la Universitat de Barcelona (216 punts). La Universitat Pompeu Fabra, 2ª (574 punts) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), 3ª (1.022 punts).

No hay comentarios: