domingo, 1 de octubre de 2017

37ª Cursa Popular Ciutat de Cornellà


Sisena participació a la Cursa Popular Ciutat de Cornellà aquest matí amb una distància de 10 Qm i l'homenatge a Domingo Catalán.
Amb el gran Domingo Catalán

Molt bona organització per part del Cornellà atlètic. Bona temperatura per córrer i lleuger plugim . Com cada any, es una cursa amb un perfil marcat per la pujada per la Rambla al Qm 4,2 fins Plaça de Catalunya al Qm 6. Arribada magnífica a la pista de l'Estadi Municipal.


Trobada amb un munt de companys de corredors.cat, LMSD, Adidas Runners, corresolidaris i com no, del Cornellà atlètic.


He sortit a les 10:00 amb força precaució pel terra lliscant en companyia de la G3mma . Amb quatre Qm totalment plans, aviat hem estabilitzat el ritme a 5'24''/Qm.

Sortida
Al Qm 4,2 hem començat la pujada per la Rambla en fila india per evitar les llambordes. He passat l'avituallament del Qm 5 en 27'33'' i he perdut referencia visual amb la Gemma que s'ha quedat una mica enrere. Arribant a la Plaça de Catalunya he avançat al José que m'havia passat força ràpid abans del primer Qm.
A partir d'aquí hi ha una baixada molt forta d'uns 700 m per entrar al polígon de l'Almeda i enfilar una llarga tornada cap a meta de mes de tres Qm totalment plans. He aprofitat per anar augmentant el ritme progressivament fent un parell de Qm al voltant de 5'.

Pista Estadi Municipal
(Foto CarlesCat)

Darrers 250 m volant a la pista de l'estadi per acabar en un Temps final de 53'42'' al Lloc 383 (Cat 48) a ritme de 5'23''/Qm.
Els segon 5000 m ha sortit força mes ràpid en 26'09''.

(Foto Teo Tovar)

Dades del Garmin

Just arribar, sorpresa, retrobament amb la Gemma i el José que ens hem re-agrupat als darrers metres

Amb Gemma i José.

Bon avituallament a l'arribada amb begudes, plàtans, pomes, peres i un croissant de xocolata del mestre Pallarés boníssim.

No hay comentarios: