domingo, 15 de octubre de 2017

Correbarri


Avui he fet per primer cop la cursa Correbarri , la cursa dels barris de Barcelona que celebra ja la seva sisena edició. Fins aquest any no havia pogut participar al trobar-me fora de Barcelona quan la feien. Tot i ser una cursa jove jo diría que ja es una de las grans de Barcelona.
Recorregut força planer pels carrers del districte de Ciutat Vella i Port de Barcelona amb sortida i arribada a la Plaça del Mar, davant del Club Natació Atlètic-Barceloneta.
A més de competir de forma individual hi ha una competició entre els 10 districtes barcelonins (Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí) cadascun equipat amb una samarreta de color diferent.

Amb alguns companys de Adidas Runners 

Dia de sol amb bona temperatura per córrer voltant els 18ºC.  He corregut pel meu barri Les Corts.

Amb la samarreta de Les Corts

Sortida a les 9 en punt amb el meu company de corredors.cat Manolo M llebre Sub 50'. Només havia fet 800 m quan ja he vist que l'objectiu era massa agosarat i he baixat el ritme al voltant de 5'13''/Qm. Del Qm 3 al 4 he afluixat una mica però he recuperat bé tot i la lleugera pujada pel Passeig de Lluís Companys. He passat el Qm 5 en 26'13'' a ritme de 5'15''/Qm. Poc després avituallament al Passeig Pujades i ritme en progressió.

Passeig Marítim Qm 9

Darrer Qm a 4'53'' per acabar en un Temps final de 51'42'' al lloc 1474 a ritme de 5'11''/Qm 


He fet el segon 5000 m en 25'29'' a ritme de 5'06'' remuntant fins a 136 posicions !.


Arribada


Molt satisfet pel resultat tot i no haver assolit l'objectiu del Sub 50'. El guanyador ha estat Sant Andreu i el meu equip ha quedat l'últim.


En acabar cervessa Damm, begudes, aperitiu i bany a la platja de la Barceloneta !


Un 10 al Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports per l'organització. Agrair també Damm per patrocinar aquest esdeveniment i facilitar l'antiga fabrica de cervessa per una magnífica Presentació de la cursa i Fira del Corredor. També la col·laboració del mestre pastisser Christian Escribà amb unes boníssimes piruletes i medalles.

Galeta / Medalla

No hay comentarios: