domingo, 4 de diciembre de 2016

XXXV Pujada al Castell de Castelldefels


Aquest matí he tornat a fer la Pujada al Castell de Castelldefels amb sortida i arribada al castell.
Enguany, al recorregut tradicional urbà de 5 Qm amb una pujada final exigent dels darrers anys, han afegit la prova de doble pujada amb una distància de 10 Qm.
Quan em vaig assabentar d'aquesta nova prova no vaig dubtar en inscriure'm.
Bona organització del club C.E.COR Castelldefels Runners i a un preu d'inscripció realment barato de 5 € amb un Buff d'obsequi.
Bona temperatura per córrer (uns 11ºC) i cel molt tapat amenaçant pluja. Molt pocs correcats avui Wallaby , Jose Carnero i Kuna (Eva), probablement per la coincidència amb la Cursa de Sant Martí (Clot) i La Mitja de Mataró.

Sortida

Com l'any passat he anat tota la cursa amb la Carme amb l'únic objectiu de superar el repte de pujar dues vegades al castell.
Just abans de la sortida a les 8:30 comença a plovisquejar i aviat a caure un xàfec important. Primer Qm amb algunes pujades curtes per agafar a continuació la baixada cap el centre (Qm 2). El xàfec es important i el terra rellisca força, a més de que hi ha que sortejar un munt de reductors de velocitat pels cotxes. Estabilitzem una mica el ritme en un terreny mes planer fins el Qm 4 i bona noticia, para de ploure !. A partir d'aquí pujada amb uns últims 500 m força exigents per arribar al castell . Passem el Qm 5 bastant bé en 27'19''. La majoria dels corredors fan la prova de 5 Qm i es queden a meta. Nosaltres agafem aigua a l'avituallament i seguim cap amunt. Completem la segona volta mes o menys al mateix ritme (27'19''/ 27'53) per acabar en un Temps final de 55'21'' Lloc 122 (cat. 16) a un ritme de 5'33''/Qm.

Dades del Garmin
Arribada

Repte superat prou bé. A l'arribada plàtans, taronges i begudes. No es pot demanar mes.

La propera setmana un nou 10000 m a La Sansi Viladecans.

No hay comentarios: