domingo, 27 de noviembre de 2016

93ª Jean Bouin (38ª Open)


Nova participació a la cursa Open de la Jean Bouin aquest matí i ja en porto 29 des del 1985 !.
Bona temperatura per córrer (uns 15ºC) i cel mig nuvolat.
Prova prova puntuable per la 9ª Challenge BCN 10K . Preu abusiu de l'inscripció (17 €) pels serveis que dona, tot i això avui 7234 arribats a meta.
Una inoportuna lumbàlgia m'ha fet disputar-la molt condicionat i a ritme conservador. 

Amb Carme a la sortida

He acompanyat a la meva amiga Carme amb l'objectiu d'anar al voltant de 5'30''/Qm.
Sortida conjunta a les 9:00 en punt amb la prova de 5 Qm. Primers Qm. força complicats amb molts corredors mes lents davant ja que el darrer calaix era amb masses corredors +48' Homes / +50' Dones.
Estabilitzem el ritme passat el Qm 2 a la Gran Via. Veig que puc córrer tot i les molèsties a l'esquena. A la Plaça Tetuan girem a la dreta i enfilem cap el Passeig de Sant Joan. Passem el Qm 5 a l'Arc del Triomf en 27'26'' a un ritme clavat de 5'30''/Qm. Calculo que a meta ens anirem una mica per sobre dels 55' ja que el segon 5000 m es mes lent, intentarem que no sigui massa.
Continuem pel Passeig Lluís Companys per agafar el Passeig Picasso. L'avituallament es tant curt que com l'any passat no puc agafar aigua, sort que la Carme em passa la seva.
Mantenim bé el ritme a Colom i primer tram del Paral·lel. Passem el Qm 8 just al ritme revist en 44'. A partir d'aquí comencem a pujar i això es nota. La continuació pel carrer Tamarit i Lleida es encara mes lenta.
Agafem aire a la baixada pel carrer de la Guàrdia Urbana i entrada a meta a la Av. Rius i Taulet.

Temps final 55'39'' al lloc 4408  (275 de la meva categoria) a un ritme de 5'34''/Qm.

Dades del Garmin

Arribada

Molt satisfet d'haver pogut acabar aquesta cursa en companyia de la Carme. El proper diumenge Pujada al Castell de Castelldefels.

No hay comentarios: