domingo, 13 de noviembre de 2016

Volta a l'estany d'Ivars d'Urgell


Primera participació a la Volta a l'estany que es celebra al poble d'Ivars d'Urgell (Lleida). Ja feia anys que el meu company de corredors.cat Ramon Bernaus nascut a Ivars me'n parlava però no m'havia mai decidit a fer-la.
Finalment avui ha estat el dia i he anat amb cotxe amb el meu company Vicenç i la meva amiga Carme Salas.
Dia fresquet però magnífic de sol. Recorregut circular amb sortida i arribada davant de l'ajuntament. Hem fet la volta completa a l'estany amb una distància de de 10 Qm. Cursa mixta 40% asfalt i 60% terra.També s'ha fet la prova de 5 Qm amb mitja volta a l'estany i una de 7 Qm per cadires de rodes.

Recorregut

corredors.cat

Hem sortit a les 10.30 en punt amb la Carme i l'objectiu de passar-ho bé i intentar el Sub 55'. Al Qm 1,5 hem vist per primer cop l'estany i no l'hem deixat fins el Qm 8.
Ritme inicial una mica mes ràpid del previst ja que ens han dit que al final i havia una mica de pujada. Hem passat l'avituallament del Qm 5 molt bé en 26'27'' a ritme de 5'18''/Qm.

Qm 5

Hem continuat a bon ritme tot i que ens hem descontrolat una mica al fer dues aturades per fer fotos (l'entorn s'ho mereixia)


Estany d'Ivars


Al arribar al Qm 8, efectivament hi havia pujada no gaire forta però que ens ha fet baixar el ritme. Hem hagut d'apretar força al darrer Qm per compensar-ho. Temps final 54'39'' Lloc 382 a ritme de 5'28''/Qm. 



A l'arribada fruites, begudes i entrepà de botifarra a la brasa (aquí li diuen llonganissa). A més al sorteig m'ha tocat un lot de vinagres. Un 10 per l'organització del C.A. Ivars.

2 comentarios:

Vicenç dijo...

Bon mati en bona companyia, queda clar que per poc que es pugui hi tornarem, felicitats per la teva cursa i fotos.

bernaus dijo...

Ha estat un plaer haber compartit el matí per fer la volta a l´estany amb tots vosaltres.
L´any vinent haurem de probar els cargols de ponent..