martes, 1 de noviembre de 2016

XXXVI Cursa de l'Amistat


Nova Cursa de l'Amistat aquest matí i ja en porto quinze. Cursa mítica de la Ciutat de Barcelona i clàssica al meu calendari.
Recordant la meva cursa numero 400 de l'any passat em van tornar a assignar aquest número.


Molt bona temperatura per córrer, uns 15ºC. Recorregut clàssic des del Castell de Montjuïc fins el Parc d'Atraccions del Tibidabo amb una distància de 16,3 Qm's i 500 m de desnivell +.
Com cada any gran ambient de bon matí al Castell amb molts correcats i amics.


Sortim a les 8:00 en punt a ritme de baixada suau amb la Carme Salas i Eduard Mas que la fa per primer cop. Passem pel principi del carrer Entença en 26'19'' al ritme previst.
Comença la pujada pel carrer Entença. Anem els tres junts a ritme força regular. Fem el pas per sota la Diagonal on hi ha la primera rampa forta fins la Av de Sarrià.Continua la pujada pel carrer Sant Joan Bosco i Major de Sarrià on com cada any saludo al amic Miquel Pucurull que es al primer avituallament.
A la Plaça de Sarrià ens espera en Dión i l'Héctor per animar-nos i fer fotos.

Plaça de Sarrià

A la Ronda de Dalt veiem en Txabi Albert també fent fotos. Girem a l'esquerra i  forta pujada per l'Avinguda de Vallvidrera. Passem pel peu del Funicular en 1h02'40'' un parell de minuts millor del previst. Continuem pujant per la carretera de Vallvidrera on hi ha el segon avituallament. Espectacular vista de Barcelona i del Castell al fons. Seguim junts i passem el poble de Vallvidrera en 1h23'00''.
Queden poc mes de 3 Qm per la meta. A la Plaça de Vallvidrera hi ha en Toni animant i fent fotos. A la sortida de Vallvidrera duríssima rampa en direcció Tibidabo. Un cop superada seguim a bon ritme per la carretera de Vallvidrera al Tibidabo. Arribem a la cruïlla amb la carretera del Tibidabo en 1h38'52''. Només queda un quilòmetre. En David Patán ens fa l'última foto abans d'arribar a meta. Entrada del parc i arribada els tres junts a meta això està fet.

Amb Eduard i Carme

Temps final 1h45'07'' Lloc Gral 588 , Ritme 6'25''/Qm .

Dades del Garmin


Com sempre ha estat una cursa dura però he gaudit d'una gran companyia. El plaer d'arribar al Tibidabo es impagable.

La quinzena Amistat al sac !

No he notat gens l'esforç de diumenge a la Cursa de Bombers i he fet la meva millor marca personal des de que s'arriba al Parc d'atraccions del Tibidabo.

Felicitats a la Myrna Mates i col·laboradors per continuar fent possible aquesta gran cursa.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Encantada de compartir de nou aquesta gran cursa amb tú i coneixer l'Eduard. Es una cursa que sempre ens deixa un molt bon record i moltes ganes de tornar-hi l'any següent :)
Endavant, visca la amistat i els bons amics !!!
Una abraçada campió !!!
Carme

Unknown dijo...

Encantat jo també, va ser totalment un plaer compartir aquesta experiència meravellosa i aquestos kms (en horitzontal… i metres, en vertical!!) amb valtros!
Visca s'amistat i sa bona gent!
Evidentment, mos hi tornam a vore l'any que ve! ;-)
Una abraçada molt grossa, campiona i campió!
Eduard