domingo, 18 de diciembre de 2016

Entrenament Adidas


Ahir per la nit vaig participar a l'entrenament molt especial organitzat per Adidas Running sota el nom de Evento METAL.

El lloc de trobada va ser a les 18:30 h al Polígon Industrial de la Zona Franca.
Recorregut nocturn per l'interior del recinte de contenidors i dirigit per Carles Castillejo y Laura Sanzberro capitans de la Comunitat Adidas Runners Barcelona.
Ens van donar una samarreta tècnica de màniga llarga commemorativa per l'esdeveniment d'ùs obligat a l'entrenament.Vaig anar amb la Luz Marina amb cotxe i allí ens vam trobar amb molts coneguts de diferents clubs.
En total mes de 500 participants entre ells invitats de Adidas Runners Europa de 15 comunitats diferents tot Europa que es van desplaçar fins Barcelona per l'esdeveniment.
Força fred a aquelles hores de la nit que vam intentar superar amb un bon escalfament sota un espectacle de llums i so espectacular.


A continuació es van formar sis grups amb llebres de ritme i vam fer quatre series per un espectacular circuit entre contenidos i camions amb remolc de gran tonatge tot acompanyat d'un espectacle de fum, llums i raig làser. Una auténtica passada !.

Total 5,05 Qm amb un temps de 28'32'' ritme de 5'40''/ Qm.

Serie 1 Dades del Garmin
Serie 2 Dades del Garmin
Serie 3 Dades del Garmin
Serie 4 Dades del Garmin

Va estar una experiència única que vaig tenir la sort de poder fer.

Al acabar ens van oferir un avituallament amb food trucks i espectacle musical amb DJ.

Video de l'organització
Video de Litrox Bcn

No hay comentarios: