domingo, 18 de diciembre de 2016

24 h d'atletisme per equips


Dissabte 17/12, nova edició de les 24 h d'ultrafons a la pista de Can Dragó. Participo com l'any passat amb l'equip de relleus Gatorade Running Club.
Tot i que el meu relleu es demà he anat a veure la sortida d'aquesta festa de l'atletisme.
Com cada any molt bon ambient a Can Dragó amb una excel·lent organització de corredors.cat. A la nostre modalitat (equips de 7 a 24 components) participen un total de 28.
La recaptació anirà destinada a la Fundació Miquel Valls que lluita per millorar la vida dels afectats per l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).
El cap de equip del Gatorade es el Juan Arias (Debutante) a corredors.cat i està format en gran part per col·laboradors de Pepsico. Som 21 components i s'han distribuït els horaris d'una forma irregular segons voluntat dels participants de manera que la Carme i jo ens repartirem les dues hores que tenim assignades en torns de 30' aprox.
Cap de setmana fred però sense pluja. Estrenem nou tartà de color blau com a l'Estadi Olímpic. El nostre objectiu es passar-ho bé i col·laborar amb la causa.
El primer relleu pel nostre equip l'ha de fer la Yolanda que viu l'espectacular sortida
.
Sortida recordant a l'amic Zenón


Marxo cap a casa que per la nit tinc l'entrenament d'Adidas Evento METAL. Segueixo durant la tarda / vespre els resultats de la prova. Hem creat un grup de whatsapp i estem per tant tots en contacte.

Diumenge 18/12. Arribo cap a les 8:30. Hem acordat amb Carme fer jo el primer relleu de 9 - 9:30 i ella de 9:30 - 10:00 i el segon de 10:00 - 10:30 i ella de 10:30 - 11:00.

Amb Carme

Fa bastant fred com era d'esperar. Surto a les 9:00 amb l'objectiu d'agafar un bon ritme de cursa el mes aviat possible. Comença a sortir el sol i posen en marxa la megafonia (aturada durant la nit). Sona, com no , BON DIA.. Correm en sentit horari pels carrers 1 al 3 amb una longitud de pista de 400 m. A la primera volta he de fer el canvi de sentit i correm en el sentit anti horari, el normal a les pistes d'atletisme
Faig les voltes a un bon ritme força regular de 2'07"/volta. Total 15 voltes en 31'03''. En relleva la Carme cap a les 9:30.
Canvi de xip al relleu


Com en el primer relleu mantinc el ritme força regular de 2'05"/volta fent també 15 voltes amb un temps de 31'18''.

A les 10:30 en punt la Carme em relleva i a les 11:00 el Vitalie fa el relleu final.


Tot i el refredat que porto he anat força regular fent com l'any passat un total de 30 voltes a la pista de Can Dragó a ritme de 5'12'/Qm. Temps 1h02'21''. Molt content d'haver participat un any mes en aquesta festa.


S'acosta el final, ens apropem a la recta principal per homenatjar als que acaben, el Vitalie gaudeix d'aquest gran moment des de la pista. Sona un clàssic, Don't stop me now de Queen per rebre el apoteòsic final de cursa.
Això s'ha acabat, l'any que ve mes !.

Hem acabat amb un total de 657 voltes / 263,06 Qm Lloc 21é. No hem batut el nostre rècord però ho hem fet prou bé.
En quan a l'equip masculí Corredors.cat també han fet història guanyant la prova amb rècord de distància 401,09 Qm i 1002 voltes !!!.

A nivell solidari s'han recollit 9.143,46 € per la Fundació Miquel Valls.

Resultats de la prova per equips de 7 a 24 components.

Enllaç a l'àlbum de la cursa

No hay comentarios: