sábado, 5 de diciembre de 2015

Macro Entrenament La Sansi


Aquest matí he participat al Macro Entrenament molt ben organitzat per la Sansi per la Cursa dels Nassos i dirigit per José Luís Blanco atleta olímpic i sots campió d'Europa de 3000 m obstacles.
Ens hem trobat a les 10:00 a les Pistes de Pau Negre on he coincidit amb els meus companys i amics Carme Salas, Luz Marina, TeteXavi, Mª Carmen Gallego, Ricardo i Rafa Perez.
Dia tapat i 11ºC ideal per córrer. Hem participat 73 corredors.


L'entrenament ha consistit en un escalfament d'aeròbic i un recorregut posterior pel Parc de Montjuïc on hem fet 2,7 Qm molt suau a ritme de 6:18/Qm i una xerrada de tècnica de cursa a càrrec del J.L. Blanco.
Després hem tornat a la les pistes i hem fet un test de 1000 m. cronometrat.
Ens hem distribuit per nivells i jo he fet la serie de 4:30/Qm on hem comptat amb unes llebres de luxe el mateix Jose Luis Blanco i Rafa Pérez.


Durant aquest darrers dies havia planificat el ritme de les voltes però a la hora de la veritat amb aquestes llebres no calia.


He acabat en un Temps final de 4:22 millor del que esperava.

Amb Carme i Luz Marina

La Luz Marina ha tornat a córrer després de molt temps i ha acabat amb molt bones sensacions. Amb la Carme Salas hem recordat els nostres entrenaments que vam fer aquí per la Marató del 2014.

1 comentario:

Luz Marina Velásquez dijo...

Gracias Ramón por tu compañía en este día tan importante y por las fotos, están geniales!