domingo, 20 de diciembre de 2015

24 h d'atletisme per equips


Dissabte 19/12, nova edició de les 24 h d'atletisme a la pista de Can Dragó. Participo com l'any passat amb l'equip de relleus Gatorade Running Club.
Avui he anat a veure la sortida d'aquesta festa de l'atletisme i de pas recollir el xip i pitral de l'equip. Demà faré el relleu on també participa la Carme.
Com cada any gran ambient a Can Dragó amb una molt bona organització de corredors.cat. Nou rècord de participants tant a la prova individual com en les de equips. A la nostre modalitat (equips de 7 a 24 components) participen un total de 25.
La recaptació anirà destinada a la Fundació Miquel Valls que lluita per millorar la vida dels afectats per l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).
El cap de equip del Gatorade es el Debutante de corredors.cat i està format en gran part per col·laboradors de Pepsico. Som 22 components i s'han distribuït els horaris d'una forma irregular segons voluntat dels participants de manera que la Carme i jo ens repartirem les dues hores que tenim assignades en torns de 30' aprox.
Cap de setmana amb bona temperatura però força humitat per la boira que no marxa.
El nostre objectiu es passar-ho bé i si es possible millorar la marca de l'any passat.
El primer relleu pel nostre equip l'ha de fer el José Luís Calvo però com que no arriba a la sortida i soc l'únic representant de l'equip, em poso el pitral i el xip i faig jo les primeres voltes.

Visc per tant des de dins l'emocionant sortida a les 12 en punt.

Sortida 24 h

Primers metres de la prova

Aviat arriba el José Luís i tenim l'honor de fer el primer relleu de les 24 h just cinc minuts després de donar-se la sortida.
Marxo cap a casa on segueixo durant la tarda / vespre els resultats de la prova. Hem creat un grup de whatsapp i estem per tant tots en contacte.

Diumenge 20/12. Arribo cap a les 7:30. Hem acordat amb Carme fer jo el primer relleu de 8 - 8:30 i ella de 8:30 - 9:00 i el segon de  10 - 10:30 i ella de 10:30 - 11:00.
Surto a les 8:00 amb l'objectiu d'agafar un bon ritme de cursa el mes aviat possible. Comença a fer-se de dia. Correm en sentit horari pels carrers 4 i 5 amb una longitud de pista de 422,3 m.  
Faig les voltes a un bon ritme força regular de 2'12"/volta. Total 15 voltes en 32'56''. En relleva la Carme cap a les 8:30.
Arriba la Esther que a les 9.00 relleva la Carme.

Amb Esther i Juan (Debutante)

Surto de nou a les 10:00 on coincideixo com l'any passat amb la prova de 10000 m que roden per l'interior. Vaig animant el meus companys de corredors.cat que la disputen. Hi ha hagut canvi de sentit de gir i em toca ara anar en sentit contra horari.


Com en el primer relleu mantinc el ritme força regular de 2'12"/volta fent també 15 voltes curiosament en el mateix temps 32'56''.

Va por tí Zenón

A les 10:30 en punt la Carme em relleva i a les 11:00 la Anna fa el relleu final.

Carme en plena acció

He anat com un rellotge fent un total de 30 voltes a la pista de Can Dragó a ritme de 5'12'/Qm. Temps 1h05'52''. Molt content d'haver participat un any mes en aquesta festa.

Amb la Rosa
La meva amiga Rosa a fet història al completar per primer cop les 24 h un equip 100% femení Les correcates.

S'acosta el final, ens apropem a la recta principal per homenatjar als que acaben, l'Anna gaudeix d'aquest gran moment des de la pista. Sona Don't stop me now de Queen per rebre el apoteòsic final de cursa.
Això s'ha acabat, l'any que ve mes !.

Hem acabat amb un total de 628 voltes / 265,347 Qm Lloc 22é. No hem batut el rècord anterior de l'any passat però ho hem fet prou bé. 
En quan a l'equip masculí Corredors.cat també han fet història guanyant la prova amb rècord de distància 388,416 Qm amb una durísima lluita durant 24 h amb el Triatló Picornell A que ha quedat segon a menys de 400 m !,

Resultats de la prova per equips de 7 a 24 components.

No hay comentarios: