miércoles, 16 de diciembre de 2015

Entrenament Domingo Catalán

Aquesta tarda he participat a l'entrenament que s'organitza cada dimecres per la tarda a la botiga Atleta's de Domingo Catalán.
Avui era un dia especial amb entrenament la pista de l'estadi Joan Serrahima dirigit pel crack Benito Ojeda amb l'ajuda de Andrés Acuña i Rafa Perez..

Ens hem reunit un bon grapat de corredors (mes de 50) a la botiga on hem deixat la roba d'abric. Allí he pogut saludar un munt de companys que tampoc s'ho han volgut perdre.

La botiga s'ha quedat avui petita

Cap a les 19:30 hem sortit en grup escalfant cap a Montjuïc fins les pistes. S'ha donat la circumstància de que pràcticament hem estrenat el nou tartà.
Temperatura de 12ºC però amb molta humitat a Montjuïc a aquesta hora de la tarda

Espectacular reunió atlética

Després d'una breu introducció, el Benito ens ha proposat un fartlek creixent de 30'' fort / 30" fluix / 1' fort / 30'' fluix / 1'30" fort / 30'' recuperació en cinc blocs. Al final de cada bloc ens hem mesurat les pulsacions per no passar-nos donat que el tems de recuperació era bastant curt.

Cadascú ha anat al seu ritme. En el meu cas he fet 4,6 Qm en 25:10 el que dona un promig de 5'32''/ Qm. Està prou be ja que els períodes de 30" fluix pràcticament anàvem parats.

Amb Hector, Laura i Jordi

Acabat el fartlek, tornada al trot en grup cap a la botiga on hem fet un pica pica amb coses que hem portat. També hi ha hagut sorteig d'inscripcions a curses i al ser festes hem fet l'amic invisible. Entrenament complert.

Amb Benito Ojeda


No hay comentarios: