domingo, 29 de noviembre de 2015

XXXVIII Cursa de La Sagrera


Quarta participació a la  Cursa de La Sagrera aquest matí. Es la cursa popular mes antiga que es fa a Barcelona després de la Jean Bouin i que enguany celebra la seva 38ª edició. Prova puntuable per la 8ª Challenge BCN 10K.
La cursa es solidària amb la Marató de TV 3 i s'han recaptat un total de 1600 € !.


Circuit de dues voltes idèntiques de 5000 m pel barri amb molts girs i alguns punts amb lleugera pujada que et fan perdre una mica el ritme. Dia de sol i uns 12º C força suportables. Es disputa conjuntament amb la prova de 5 Qm.

Avui hem sortit aviat (a les 8:30) i el meu objectiu es millorar els registres de les darreres curses (Clot i Jean Bouin) que han estat força fluixos.
El primer Qm l'he passat al ritme previst però la lleugera pujada al costat del Parc de la Pegaso m'ha fet baixar el ritme al pas del Qm 2. He recuperat als següents passant el Qm 5 en 26'18'' a ritme de 5'16''/Qm.

1ª volta Qm 5

A la segona volta l'he fet a ritme similar amb el mateix entrebanc que la primera al Qm 7. L'últim Qm en lleugera baixada per sota de 5 /Qm per acabar en un Temps final de 52'56'' Lloc 651 (84 de la meva categoria) a un ritme de 5'18''/Qm.

Esprint final

Dades del Garmin. Avui s'ha tornat una mica boig amb tant girs.

Va per a tu Zenon !

Prou satisfet ja que he recuperat una mica la velocitat perduda als últims deu mils. Encara puc millorar bastant fent series.

No hay comentarios: