domingo, 22 de noviembre de 2015

92ª Jean Bouin (37ª Open)


Prova Open de la Jean Bouin aquest matí i ja en porto 28.

El fred ha arribat de sobte a Barcelona amb una temperatura a l'hora de la sortida de 8ºC amb força vent. Con l'any passat mini trobada correcat a les escales al costat de les columnes de Puig i Cadafalch.

Corredors.cat

Hem celebrat el recent 40 aniversari de Cándido amb un pitral commemoratiu que ens ha portat.

Vuitena prova prova puntuable per la 8ª Challenge BCN 10K . Amb el preu abusiu de l'inscripció 17 € continua la davallada de participants. Tot i això avui 7263 arribats a meta.
Sortida conjunta a les 9:00 en punt amb la prova de 5 Qm. Primer Qm. força complicat amb molts corredors mes lents davant que no han respectat el calaix de sortida.
Al pas pel Qm 2 a la Gran Via en 10'40'' ja veig que no vaig gaire ràpid tot i la lleugera baixada. Ho confirmo al Qm 5 a l'Arc del Triomf que passo en 26'56'' a un ritme de 5'23''/Qm. , mes lent que al Clot la setmana passada
Continuo cap el Passeig Lluís Companys per agafar el Passeig Picasso. L'avituallament es tant curt que no puc agafar aigua, sort que fa fred i no em cal. Les retallades dels corredors en els girs d'aquesta cursa son d'escàndol, que hi farem.
A Colom intento augmentar el ritme però aviat comencem a pujar pel Paral·lel i el que faig en realitat es baixar-lo. La continuació pel carrer Tamarit i Lleida es encara mes lenta.

Agafo aire a la baixada pel carrer de la Guàrdia Urbana però ja queda molt poc per meta que enguany es a la Av. Rius i Taulet (al mateix punt que com la sortida)


Acabo en un Temps final de 54'29'' al Lloc 3688 (207 de la meva categoria) a un ritme de 5'26''/Qm.

Dades del Garmin

Muntatge obsequi de Mundo Deportivo

No acabo d'agafar velocitat i he fet 31'' mes que al Clot la setmana passada.

No hay comentarios: