domingo, 1 de noviembre de 2015

XXXV Cursa de l'Amistat


Catorzena Cursa de l'Amistat aquest matí, una clàssica al meu calendari i avui molt especial ja que es la meva cursa numero 400.


L'organització va  tenir el detall de reservar-me aquest número de pitrall i he personalitzat la samarreta de corredors.cat amb el logo 400 Curses.
Molt bona temperatura per córrer, uns 15ºC, i cel mig tapat
Recorregut clàssic des del Castell de Montjuïc fins el Parc d'Atraccions del Tibidabo amb una distància de 16,3 Qm's i 500 m de desnivell +.
Com cada any gran ambient de bon matí al Castell amb molts correcats i amics.

Castell de Montjuïc

Sortim a les 8:00 en punt a ritme suau amb el Vicenç i la Rosa reservant forces de cara a la llarga pujada de mes d'onze Qm's que ens espera. Passo pel principi del carrer Entença en 26'23'' mes o menys al ritme previst.
Només començar la pujada per Entença em quedo sol ja que la Rosa no va bé i afluixa el ritme. En Vicenç continua amb ella. Abans del pas per sota la Diagonal agafo a la Roser i saludo a la Luz Marina que ens ha vingut a animar. En aquest punt hi ha la primera rampa forta fins la Av de Sarrià. Just al final està la Mónica també animant !.Continua la pujada pel Carrer Sant Joan Bosco i Major de Sarrià on saludo al amic Miquel Pucurull que es al primer avituallament.
En arribar a la Ronda de Dalt, de nou forta pujada per l'Avinguda de Vallvidrera. Passo pel peu del Funicular en 1h05'03'' al ritme previst. Continuo pujant per la carretera de Vallvidrera on hi ha el segon avituallament. Passo el poble de Vallvidrera en 1h25'38''.
Queden poc mes de 3 Qm per la meta però a la sortida de Vallvidrera hi ha la rampa mes forta de tota la cursa en direcció Tibidabo. Allí justament hi ha en Toni animant i fent fotos.


A la carretera de Vallvidrera al Tibidabo també veig en Cándido animant i el Profe fent fotos i vídeo. M'acompanya fins arribar a la meta. Les forces ja comencen a faltar i en aquest tram perdo uns segons pero es el de menys.
Arribo a la cruïlla amb la carretera del Tibidabo en 1h42'12'' i enfilo l'últim quilòmetre fins la meta amb l'alegria de això està fet. Just a l'entrada del parc passo el meu company DavidC i en David Patán ens fa l'última foto fins arribar a meta.

Parc Atraccions del Tibidabo

Temps final 1h48'33'' Lloc Gral 614 , Lloc cat homes 530 Ritme 6'39''/Qm .

Dades del Garmin

Com sempre ha estat molt dura i he hagut de dosificar molt bé les forces, tot i això ha estat compensat amb escreix pel plaer d'arribar al Tibidabo.

Amb Carme a la seva cinquena Amistat.

Un any mes ho he aconseguit !.

He rebut centenars de felicitacions per la cursa 400 i dono les gràcies a tothom. A mes,al sorteig final, m'ha tocat un lot de productes d'higiene.

Gràcies Profe (Toni Parra) pel sensacional video, sense paraules ❤️. No es pot penjar aquí pero el tinc ben guardat al meu pen drive Netctacker

Felicitats a la Myrna Mates i col·laboradors per continuar fent possible aquesta gran cursa.

Com diu el David al seu Blog Maldito " Hoy no he ido a una carrera, hoy he ido a la Cursa de l’Amistat que es mil veces mejor que eso "..

No hay comentarios: