domingo, 15 de noviembre de 2015

XXXVI Cursa Sant Martí


Avui he fet per trezena vegada la Cursa del Clot-Camp de l'Arpa-Verneda una clàssica de Barcelona re-nomenada enguany amb el nom de Cursa Popular de Sant Martí. Setena prova puntuable per la 8ª Challenge BCN 10K.
Dia de sol amb bona temperatura per córrer al voltant de 16ºC. Som a l'estiuet de Sant Martí. He coincidit amb el meu amic Joaquim que es del barri i que sempre que pot la fa.

Mini trobada correcat amb el Lluís i familia

Recorregut de 10 Qm amb dues pujades al carrer Independència com escull mes important a tenir en compte.
El meu objectiu per avui es anar agafant ritme de competició i velocitat que he perdut durant els darrers mesos.
Sortim a les 9:30 en punt. Abans del Qm 1 ja es fa la primera primera pujada a Independència. Baixant pel c/ Xifré, recupero velocitat. Passo el Qm 2 en 10'54''. Aviat enfilem una llarga recta pel c/ València i c/ Huelva que ens porta fins el Qm 4 i tot seguit, girem per c/ Cantabria fins el Qm 5 que passo en 26'47'' a un ritme de 5'21''/Qm .Tenia la sensació de que anava ràpid pero no es així i veig en prou feines podré baixar de 54'. A partir d'aqui agafem la tornada amb lleugera pujada per la Rambla Guipúzcoa i c/ Aragó. Cap el Qm 8 comença la segona pujada a Independència. Pujo com puc fins el c/ del Fresser per agafar una mica de forces amb la baixada del c/ de la Nació. Aviat nova pujada pel c/ Muntanya i baixada per Xifré fins la meta al c/ Provença.

Esprint d'arribada a meta al c/ Provença

El segon 5000 m es mes lent i he afluixat una mica el ritme, tot i això he avançat a bastants corredors. L'he fet en 27'11'' amb un Temps final de 53'58'' lloc 865 (Categoria 43) Ritme 5'23'' / Qm .

He fet 48'' mes que l'any passat. Continuo pujant llocs a la Challenge BCN 10K.

Dades del Garmin

Pròxima prova el diumenge que ve, la Cursa Open de la Jean Bouin on intentaré millorar.

No hay comentarios: