sábado, 3 de enero de 2015

VI Crono-escalada Solidària a Montjuïc


Cinquena participació consecutiva a la crono-escalada solidària a Montjuïc organitzada per CoRReDoRS.CaT. Prova benèfica en col·laboració amb la Creu Roja per recollida de joguines pels nens més necessitats.
Primera cursa puntuable de la LLiGa CoRReCaT 2015 i 102 participants. Gran trobada d'amics i companys.

Amb Maria Llum , Arcadi42 i Carme

Com cada any recorregut curt però molt exigent començant a la Font Màgica amb pujada per les escales fins el MNAC on està ubicada la meta volant i control de pas per baixar per les escales de nou fins arribar novament a la Font Màgica. Enguany  hem tornat al recorregut original amb pujada per una escala i baixada per l'altre.
Dia magnífic de sol i bona temperatura. Com cada any surto amb l'objectiu de intentar millorar la marca però sobre tot de no caure per les escales.

Atacant les primeres escales

Esplanada

Amb l'experiència d'anys anteriors decideixo fer les escales d'una en una i esprintar al pla, tot i això l'últim tros es fa duríssim. Passo pel control del MNAC al final de la pujada en 2'11''. Tram pla del MNAC i espectacular baixada.
Al començar la baixada les cames tremolen del esforç intens. Cal mantenir el ritme i l'equilibri per no caure.

Baixada escala llarga

Darrer tram cap a meta

Temps final 4'31'' ( 2'11''/2'20'') Lloc 42.  Primera cursa de l'any al sac i per una bona causa. S'han recollit 188 joguines !

La Carme a guanyat la categoria de dones amb un temps de 3'42''. Felicitats campiona !

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicitats campió !!! :)
Carme

Anónimo dijo...

Carme, hasta el infinito y más allá.

Toni.