domingo, 25 de enero de 2015

18ª Marxa del Terme


Avui he fet per primer cop la Marxa del Terme a Sant Fruitós del Bages.

He quedat amb el meu amic Jordi a les 6:15 a la Plaça de Sants per desplaçar-nos en cotxe fins Sant Fruitós. Allí ens hem trobat amb la Carme, l'Israel i el meu company de corredors.cat Xeix.

Marxa molt ben organitzada pel grup excursionista Posa't en marxa amb dos recorreguts, un  fàcil de 16 Qm i un mes llarg de 29 Qm que es el que hem fet nosaltres.

Itinerari: Parc del Bosquet, Riu Llobregat, Tres Salts (control 1 Qm 5,7), Sant Benet de Bages (control 2 Qm 11), Pont Vell de Navarcles, Torruella de Baix, Pont de Cabrianes (control 3 Qm 16,2), Casa Coll (control 4 Qm 22), Les Oliveres i Parc del Bosquet.


Dia de sol i molt ventós en alguns trams. Temperatura freda a la sortida (al voltant de 0ºC) però que ha anat pujant durant la marxa.

Mistela per començar !

Abans de la sortida a les 8 h hem fet un primer avituallament a base de coca i mistela. El primer tram, amb molts caminants, ha estat una mica lent i sense massa interès fins arribar al primer control i avituallament al bonic indret dels tres salts Qm 5,7 en 57'54''.
A continuació tram de pujada i corriols amb vistes magnífiques de Montserrat i el Pirineu força nevat per baixar a continuació cap el segon control al costat del Monestir de Sant Benet de Bages (Qm 11). Temps real 1h47'.

Monestir de Sant Benet

L'avituallament aquí ha estat potent a base d'entrepà de pa amb tomàquet i botifarra a la brasa acompanyat de vi i cafè.

Amb Jordi i Israel

Tot seguit hem tirat cap a Navarcles seguint el Llobregat fins arribar al control 3 i avituallament a Pont de Cabrianes (Qm 16,2). Temps real 2h49'

Església de St Jaume a Pont de Cabrianes

Recorregut pla i per pista sense dificultat fins arribar al magnífic entorn de la sèquia medieval que porta l'aigua de Balsareny a Manresa protegida per pins i alzines.

Sèquia

Continuació fins el control 4 i avituallament a Casa Coll Qm 22 Temps real 3h50' i tirada per mes pista fins l'arribada a Sant Fruitós per completar els 29 Qm en 4h56' de temps real que amb les aturades han estat uns deu minuts mes.

Parc del Bosquet a Sant Fruitós

Això està fet , un bon entrenament per la Marxa dels Castells de la Segarra que faré al Març.

Dades del Garmin (avui ha marcat una mica de menys)
Fotos

No hay comentarios: