sábado, 31 de enero de 2015

Entrenament Tres Turons

Aprofitant que aquest cap de setmana no participava en cap cursa vaig quedar amb el meu amic Xavi (TeteXavi a corredors.cat) per fer avui un entrenament.

Sense saber cap a on aniríem ens em trobat al DIR del c/Castillejos i m'ha proposat fer un recorregut pels turons de Barcelona que amb molt de gust he acceptat.

Hem sortit a les 8:50 amb bona temperatura per córrer (al voltant de 9ºC) i sense el fort vent dels dies anteriors. La primera pujada ha estat travessar el Parc de Les Aigües només sortir per continuar cap el Parc Güell fins el punt mes alt, el Turó de les Tres Creus a 182 m, amb una vista magnífica de la ciutat de Barcelona.

Barcelona des de les Tres Creus

Amb Xavi

Des d'aquest punt hem pogut observar el tres turons que ens quedaven per fer, quina por. El primer ha estat el Turó del Carmel o muntanya pelada a 266 m d'alçada i a continuació hem tirat cap el Turó de la Creueta del Coll  passant pel Parc de la Creueta on hem pogut admirar l'escultura Elogi de l'aigua d'Eduardo Chillida.

Elogi de l'aigua

La part mes alta es a 245 m d'alçada i també te una bona vista.

Turo Creueta del Coll

Tot seguit hem anat cap el Turó de la Rovira a 262 m d'alçada on es conserven les restes d'una bateria anti-aèria construïda durant la Guerra Civil Espanyola. Actualment està en fase d'obres de millora. El mirador dels búnquers del Carmel ofereix magnífiques vistes de la ciutat i ha estat escenari d'anuncis i alguna pel·lícula i tot.

Un cop fets els tres turons hem baixat  cap el Parc del Guinardó fins el punt de sortida on hem acabat el recorregut.

Hem fet 11,72 Qm en 1h23'52'' de temps real que representa un ritme de 7'09''/ Qm


Ha estat un bon entrenament amb un guia de luxe que coneix molt be la zona.

No hay comentarios: