miércoles, 3 de abril de 2013

22ª Marxa Vall- Llobrega


Aquest diumenge he fet la Marxa popular de Vall-Llobrega al cor de les Gavarres (Girona).
M'he hagut de llevar força aviat per esmorzar i desplaçar-me des de Pals fins al poble de Vall-Llobrega molt aprop de Palamós.
El matí ha estat força fred pero quan ha sortit el sol la temperatura ha estat ideal. M'he trobat amb el meu amic i company de corredors.cat PereBoss i la seva senyora que ha fet el recorregut curt.
Hi havia la possibilitat de fer dos recorreguts , un de curt de 8 Qm amb un desnivell de 300 m i un de llarg de 15 Qm amb un desnivell de 599 m que es el que hem fet nosaltres i corrent !.

Sortida  a la Plaça de l'església

Hem sortit a les 8:12 de l'església de Vall-Llobrega on hi havia també l'arribada. Des del principi hem començat a pujar amb algun tram realment fort fins el Puig Ribot a 300 m d'alçada. Poc després al Qm 4,3 hem trobat el primer avituallament a la pista de Palamós a Fitor Temps de pas 33'39''.
A partir d'aquí el recorregut ha estat mes suau amb trams de baixada fins el Qm 10 on hi havia el segon avituallament. Temps 1h11'21''.

Superant alguns obstacles a la baixada

Les vistes de les Gavarres han estat magnífiques en tot el recorregut. Alguns trams amb certa dificultat pel fang i l'aigua acumulada per les pluges d'aquest últims dies.

La senyalització ha estat perfecte

A continuació de nou pujada forta alternant amb baixades fins el tercer avituallament al Qm 12,5 Temps 1h32'48'' per baixar despres fins a Vall-Llobrega i arribar en un Temps final de 1h47'07'' Ritme 7'07'' / Qm.

Un bon entrenament en molt bona companyia

Dades del Garmin d'en Pere

Per acabar un bon entrepà de botifarra i obsequi d'una tovallola de micro-fibra. L'any que ve si puc hi tornaré !

No hay comentarios: