domingo, 28 de abril de 2013

Els 10 Km d'Empúries


Quarta participació consecutiva als 10 Km d'Empúries amb sortida i arribada al recinte arqueològic d'Empúries.
Durant aquest dies ha estat plovent força i avui a mes a mes fa vent i la temperatura es increïblement baixa per finals d'Abril.... 8ºC !!!. La sensació es gèlida , res a veure amb el calor d'altres anys.
Pocs companys de corredors.cat, la majoria fent la marató.


He pogut saludar en Vicenç, Alva2009, Sandmannn, Socanna, Txaos, Alva2009, Lluís74 , Ironxevi226 i alguns altres.

Amb Ironxevi a la seva marató nº75 !

També en Toni Campani i la Rosalia que han fet la cursa de 10 Qm.
Circuit urbà com l'any passat fins el centre de L'Escala i tornar. Hem començat amb el tradicional i espectacular recorregut pel recinte arqueològic darrera dels armats fins la linea de sortida. Surto a les 8:45 darrera dels participants de la marató i mitja marató intentant anar ràpid des del principi. Tot i que sembla una cursa plana hi ha un munt de tobogans que la fan una mica trencacames. Les condicions climatològiques molt adverses de vent, fred i pluja l'han feta força dura.
He passat el Qm 5 en 26'17'' . Com que tenia dubtes sobre la distància real he continuat al meu ritme apretant una mica mes a partir de Qm 8 per marcar un Temps final de 50'26'' Lloc 231.


No ha estat gens malament millor marca de les quatre edicions tot i que com l'any passat crec que era una mica curta 9800 m.

1 comentario:

Ironxevi dijo...

Felicitats Ramon, varem coincidir a la foto, el proper cop ja et podré saludar.. veig que seràs a Girona aquest cap de setmana