domingo, 7 de abril de 2013

35ª Cursa El Corte Inglés


Avui he fet per 34a vegada (de les 35 edicions que s'han fet) la Cursa de El Corte Inglés.
Prova puntuable per la 5ª Challenge BCN 10K amb el recorregut clàssic amb entrada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i una distància de 10,766 Qm.


Com cada any la gran festa de l'atletisme popular a Barcelona amb una gran participació de mes 72000 inscrits.
Han participat també els meus amics Joaquim i Jorge a mes d'un munt de corredors.cat i dels Rekons Running Team. En David, encara mig lesionat, també la fet a ritme lent.

Amb en Joaquim

Dia amb sol però fred per primers d'Abril , res a veure amb les calors d'edicions anteriors Com l'any passat, la sortida ha estat a les 9:30 per calaixos als que portàvem xip groc i davant de la multitud.
He sortit el mes ràpid possible tot i la dificultat de superar durant els primers quilòmetres el gran nombre de gent que es "cola" davant i van caminant. Al carrer Aragó he agafat mes o menys ritme de cursa.
La pujada cap el Poble Espanyol i sobre tot la de darrera l'estadi, força exigent, m'ha fet baixar el ritme , tot i que he entrat a l'estadi amb un gran temps 32'33'', 1'' menys que que l'any passat. A la pista he començat la remuntada passant a forces corredors.
A partir del Qm 7 baixada força ràpida per la Font del Gat , c/ Lleida , c/ Floridablanca , la Ronda i c/ Pelai fins la meta.

Arribada a Plaça de Catalunya

Acabo a 13'' de la meva marca de l'any passat en un temps final de 57'48''Classificat 3361 Cat 223 a ritme de 5'22''/Qm.
Tercera millor marca personal en aquesta cursa. Molt satisfet.

No hay comentarios: