domingo, 4 de diciembre de 2022

Entrenament NIKE by Diagonal

Aprofitant que avui no faig cap cursa, he participat a l'entrenament organitzat per Nike by Diagonal amb motiu del primer aniversari de la botiga. 

Dia amb forces núvols i fred 9ºC

A les 11.00 ens hem reunit a la botiga de L'Illa Diagonal uns cinquanta corredors. He coincidit amb Ramon R., Rosa M., Pere, Teresa V. i Luz M. Després de la identificació ens han donat una samarreta commemorativa de l'esdeveniment i hem fet la foto de grup.

Foto de grup

Tot seguit hem començat l'entrenament anant junts escalfant per la Diagonal fins el Parc de Pedralbes (Palau Reial). Després d'uns exercicis hem fet tres grups de ritme per fer voltes al recinte interior en forma de vuit i sortint en sentit contrari a les agulles del rellotge, uns 3 Qms. Temps 17'42'' ritme 5'44''/Qm

Dades del Garmin

A continuació hem seguit fins el Parc Cervantes on hem fet més exercicis i un circuit força exigent tipus cros d'uns 200 m per relleus. L'he fet amb la Luz Marina i hem donat tres voltes cada un.


Dades del Garmin

Per acabar uns exercicis de tabata (que jo no he fet) i tornada al trot fins la botiga on ens han donat begudes i fruita. També hi havia cafè i un photocall divertit

Un bon entrenament en bona companyia !!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Una buena actividad